exelance_123
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar adb dosyalarını bulamadım forumda yardımcı olurmusunuz
[doublepost=1509029619,1509029560][/doublepost]teşekürlerSonunda GM5+ Nougat için sorunsuz root yöntemi çıktı arkadaşlar. Sistem dosyalarını değiştirebilirsiniz. Herhangi bir hatası yok. Stock romda tarafımca denenmiştir. :rofl:
Güncelleme : Yeni sürüm SuperSU linki eklendi.
7.1.1 Stock rom sorunsuz rootlanmaktadır.
yusuf-5896 tarafından Resurrection Remix 5.8.0 romunda denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır. Sim sorunu, sensör sorunu ve kamera sorunu gibi hataları yoktur.
KURULUM : İndirdiğiniz zip dosyasını TWRP ile flaşlayın.
Örnek Uygulamalar:
[doublepost=1511892823,1511892792][/doublepost]sayın hocam windows 10 Win+R'' tuşuna basınca PowerShell geliyor eski komut istemiyle açmanın bir yolu varmıSonunda GM5+ Nougat için sorunsuz root yöntemi çıktı arkadaşlar. Sistem dosyalarını değiştirebilirsiniz. Herhangi bir hatası yok. Stock romda tarafımca denenmiştir. :rofl:
Güncelleme : Yeni sürüm SuperSU linki eklendi.
7.1.1 Stock rom sorunsuz rootlanmaktadır.
yusuf-5896 tarafından Resurrection Remix 5.8.0 romunda denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır. Sim sorunu, sensör sorunu ve kamera sorunu gibi hataları yoktur.
KURULUM : İndirdiğiniz zip dosyasını TWRP ile flaşlayın.
Örnek Uygulamalar:
konunuzda cevapladım[doublepost=1511892823,1511892792][/doublepost]sayın hocam windows 10 Win+R'' tuşuna basınca PowerShell geliyor eski komut istemiyle açmanın bir yolu varmı
Ben denedimRE: GM 5+ Stock Nougat Sorunsuz Root
Çok teşekkür ederim. Deneyen var mı arkadaşlar?