Kagan123' Alıntı:Arkadaşlar twrp yapıcam komut dosyasını açtıktan sonra ne yazıcam oraya
Kagan123' Alıntı:cihazıma twrp yapıcam komut dosyasını açıyorum sonra oraya ne yazıcam söyler misiniz
recovery ismi demiş
ben tam olarak ne yazıcam
darx' Alıntı:recoverylerin sd card görmeme sorunu delirtecek sonunda ya
gurkanacar' Alıntı:Kardeşim bu kalıcı yöntem hangisi oluyor kalıcı yöntem yazısının altındaki anlatılanlar mı ?
burcuxxseyhan' Alıntı:img dosyansını yazınca dosya bozuk hatası alıyorum ?
batugun' Alıntı:2-Cihaz kapatılır ve recovery moduna (ses açma ve kilit tuşuyla) alınır.
3-Reboot to bootloader sekmesine basılarak bootloader moduna alınır
Recovery modu a alınca general mobile yazısında kalıyor bootloadera alamıyorum ? ;(
batugun' Alıntı:2-Cihaz kapatılır ve recovery moduna (ses açma ve kilit tuşuyla) alınır.
3-Reboot to bootloader sekmesine basılarak bootloader moduna alınır
Recovery modu a alınca general mobile yazısında kalıyor bootloadera alamıyorum ? ;(
mustafag' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mustafag' Alıntı:fastboot boot recoverynin ismi.img yazıyorum fakat fastboot is not recognized as an internal or external comand, operable program or batch file diyor. Ne yapmam gerek?
Yav recoveryismini yazıcanız oraya yani dosyanın ismi. İki driverları kurun lütfen. Kurmadıysanız da stock rom konusunda var driverlar.
Aynen dediğiniz gibi sonradan fark ettim kurmadığımı o driverları kurunca işlem başarı ile gerçekleştirildi. Bir de bu tek seferlik twrp sanırsam kalıcısı nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı? nasıl yani