Olimpos21' Alıntı:eline sağlık yüklüyorum :goodbye:
1 tanesi daha çalışıyor blueyu kullanıyorum hep.darx' Alıntı:Bunların arasından TWRP DARKPLAY'i kurmanızı tavsiy ederim. Diğerleri bazı paketlerde hata veriyor ama dediğim twrp hatasız
Rygebin' Alıntı:vatan' Alıntı:Herhangi bir rotlama da yapıyoruz öylemi ,sadece kurmak istediğimiz bir romu buradan flashlamamız yeterli olacaktl mı ve ota dan gelecek güncellemeleri alabileceğiz mi,teşekkürler simdiden
Ne diyorsunuz gerçekten anlamış değilim . Ota stock romla alakalı ve firmanın verdiği yazılım. Burada konu custom rom ve custom recovery. Bu recovery custom rom ve root işlemleri için daha çok kullanılır..
izmir3542' Alıntı:selam bende de 4g var ancak twrp recovery nasıl yuklenecek bilmiyorum power ve ses açma tuşuna basınca komut yok diyor
Furkanbstpe' Alıntı:fastboot boot ''recovery ismi.img'' bunun aynısını yazıyorum
cannot load recovery : no such file or directory. hatasını alıyorum
Backupta sıkıntı var flahlama yaptısanız sonrasında dosya da telefondaysa bozuluyor.Amazing' Alıntı:Arkadaslar bu yol ile yapamassaniz kingrootla root atip rashr ile kalici twrp yukleyebilirsiniz.Sahsen ben oyle yaptim hem daha pratik hemde daha basit bir yol.Fakat kingroot 6.0 pek stabil degil bazen root atiyor bazen de basarisiz olabilir.Dedigim gibi bu yol ile yapamasaniz root attiktan sonra twrp yukleyin.
Kaan hocam twrpden ne zaman yedek alip yuklemeye calissam hata veriyor ve telefon acilimiyor ben mi yanlis aliyorum yoksa backup kismi sikintilimi?
seven44' Alıntı:6.0.1 backup stabil calışıyormu acaba
seven44' Alıntı:6.0.1 backup stabil calışıyormu acaba
vatan' Alıntı:Anlaşılmayacak bir şey yok bununla stock ROM flashlanabilir mi ve devamında attığımız stock ROM güncelleme alirmi diyorum hocam
nemir' Alıntı:vatan' Alıntı:Anlaşılmayacak bir şey yok bununla stock ROM flashlanabilir mi ve devamında attığımız stock ROM güncelleme alirmi diyorum hocam
Stock ROM u zip halinde TWRP ile flashlama yapılabilir . Duruma göre Android sürümünde bir artış olduğunda modem dosyası da güncellendiğinden yani değiştiğinden modem kısmına da ayrıca flashlanabilir olacak ...
eskiyapar' Alıntı:[font=Hind, sans-serif]https://goo.gl/QTGTYc xdadan 2.8.7.1 yükledim.6.0.1.için gayet iyi çalışıyor.[/font]
mustafag' Alıntı:fastboot boot recoverynin ismi.img yazıyorum fakat fastboot is not recognized as an internal or external comand, operable program or batch file diyor. Ne yapmam gerek?
Rygebin' Alıntı:mustafag' Alıntı:fastboot boot recoverynin ismi.img yazıyorum fakat fastboot is not recognized as an internal or external comand, operable program or batch file diyor. Ne yapmam gerek?
Yav recoveryismini yazıcanız oraya yani dosyanın ismi. İki driverları kurun lütfen. Kurmadıysanız da stock rom konusunda var driverlar.