Direk GM'den.Hocam Bu sock roma gelen güncellemeleri biz direk general mobile dan mı alıyoruz yksa siz mi stock roma eklediğinizde biz mi alıyoruz. ona göre yükleyeceğim.
Direk GM'den.Hocam Bu sock roma gelen güncellemeleri biz direk general mobile dan mı alıyoruz yksa siz mi stock roma eklediğinizde biz mi alıyoruz. ona göre yükleyeceğim.
cevbınız için teşekkür ederim.Direk GM'den.
Direk General Mobile den geliyor.Hocam Bu sock roma gelen güncellemeleri biz direk general mobile dan mı alıyoruz yksa siz mi stock roma eklediğinizde biz mi alıyoruz. ona göre yükleyeceğim.
hocam ben bunu indirdim ancak hata alıyorumDirek General Mobile den geliyor.
Ne hatası alıyorsunuz?hocam ben bunu indirdim ancak hata alıyorum
hocam ben bunda yazılımı güncelleyemiyorum yani yazılım güncellemesi almıyorumNe hatası alıyorsunuz?
En son Temmuz ayı güncellemesini vermişim onu yükleyin. Cihazı görmüyorsa driverler ile iligili bir sorun vardır.Ben nisan ayını indirdim denilenleri yaptım cihaz bulunamadı yazdı komut listesinde bana en son mayıs ayı güncellemesi geldi mayıstan sonrakinimi indirmem lazım ?
Teşekkür ederim abiEline sağlık İrfan kardeşim. GM 4G Dual SIM cihazıma sorunsuz şekilde kurdum ilk ota güncellemesi yüklendi.
Eline sağlık İrfan kardeşim. GM 4G Dual SIM cihazıma sorunsuz şekilde kurdum, ilk ota güncellemesi de yüklendi.
Edit: Ocak ayına kadar gelen tüm güncellemeler sorunsuz şekilde kuruldu. ( Şubat daha gelmemiş.)
Merhaba bendede GM 4G var eğer bu rom'u yüklersem telefon android 8.0 alırmı?
Teşekkür Ederim
Ayarlar>Telefon hakkında>Model ' de General Mobile 4G mi yazıyor?Hocam yüklüyorum 4-5 dakika içinde tamamlanıyor cihazı açıyorum hiçbir değişiklik yok yine aynı şekişde gm4g olarak görünüyor cihaz sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
evet hocam öyle yazıyordu da hallettim rom yükleme menüsünden bootloader kilidini açıp telefonu sıfırladım ve öyle yükledim romu sorunsuz bir şekilde yüklendi güncellemeleri test edeceğim birazdan yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler rom gayet güzel emeği geçenlerin eline emeğine sağlıkAyarlar>Telefon hakkında>Model ' de General Mobile 4G mi yazıyor?