Kimilerinde, kendileri olacak karakter; maalesef.Özenti olma kendin ol
Kimilerinde, kendileri olacak karakter; maalesef.Özenti olma kendin ol
Bizim yaptığımızı ilkler bizde demek yalanı onlara ne kadar acı geliyordur acabaKimilerinde, kendileri olacak karakter; maalesef. :emoji_slight_smile:
Bırakalım da, saplandıkları batakta çırpına çırpına...
Eyvallah.Neyse bu kadar yeter insaflı olmak gerek :emoji_slight_smile:
En son Nisan aldı, ben güncelleme aldığını görmeniz için Mart Yamalı Stock Rom verdim. Nisan ı da eklerim yakında.Nisan güncelleme aldı başka almadı
[doublepost=1496955968,1496955222][/doublepost]Adamlar status 7 hatası vermez demişler son güncelleme olan stock yüklemişler
Evet alıyor4G ye yükleyince güncelleme alacak mı ?
Dediğin olur ancak turkdevs onunda hallederSizler yazılımcısınız bilirsiniz şimdi 4G için nisan güncellemesi gelmedi GM sebeb olarak son güncelleme olduğu için üzerinde çalışıyoruz diyor. Sorum şu GM son bir güncelleme ile 4G ye 5G stock room yazılımının atılmasını engelleyebilirmi ? Teşekkürler
TesekkurlerNisan Ayı Stock Rom eklendi :emoji_slight_smile:
Ben yükledim sorun yok.Arkadaşlar Nisan Mayıs veya Haziran stock room lardan herhangi birini 4G ye yükleyen oldumu oldu ise sıkıntı varmı bu sorulara yanıt verirseniz sevinirim.
direk haziranı yükleyin GM 4G'de de güncelleme alır sorun yoktur.Arkadaşlar Nisan Mayıs veya Haziran stock room lardan herhangi birini 4G ye yükleyen oldumu oldu ise sıkıntı varmı bu sorulara yanıt verirseniz sevinirim.
Rica ederimTeşekkür ederim bunu arıyordum :emoji_slight_smile: