AnonimHacker
Kayıtlı Üye
MerTas' Alıntı:Hocam sanirim kokten cozum bldum
Bekliyorum
MerTas' Alıntı:Hocam sanirim kokten cozum bldum
bloodyroid' Alıntı:Beklemedeyiz
MerTas' Alıntı:bloodyroid' Alıntı:Beklemedeyiz
Hocam kurdugunuz rom da fatih kurumsal yok degil mi
Osman42072' Alıntı:Hocam bana paylaştığınız linki gördüm de. Ben ilk aldığım meb in ayarlarına dönebilir miyim diye sordum . Yani kurumsal vs. Olduğu
MerTas' Alıntı:Rom lu tablete mdm yuklesek sistemde var gozukur muyuz? (Tablet rootsuz)
Osman42072' Alıntı:MerTas fatih mdm apk yi kurduğunuz sayfanın linki var mi acaba atabilir m
isiniz
Osman42072' Alıntı:MerTas fatih mdm apk yi kurduğunuz sayfanın linki var mi acaba atabilir m
isiniz
Incredible™' Alıntı:holisticpoet' Alıntı:Hocalar bencede haklisiniz (ki umarim oyledir sadece korkutmak amaclidir) bende tam sizin gibi dusunurken (yani sadece korkutmak amaclidir en kotu stock rom atariz kurtuluruz derken) su mufettis bey benim aklimi asiri bulandirdi. Yani adam o kadar ciddi ve kendinden emin konustu ki inandim gibi birsey oldum. Umarim sadece bir korkutmadir ve sadece uyari ile kalir. Eger ki mudur mudur yardimcisi gibi akraba es dost bir tanidigi olan varsa bu konu hakkinda hepimizi bilgilendirsin lutfen.
Ancak soyle bir sorun var : Ben twrp ile crack ve gapps kurudm yalniz malum twrp den reboot atarken size supersu kurmak istediginizi soruyor. Arkadaslara gosterirken dalginlikla slide yaptim ve rootladim. Hemen acilir acilmaz superuser dan unroot yaptim ama mufettis beyin dedigine gore bunu gorebilirler ve ayvayi yedik. Yani benim asla root gibi bir amacim yoktu ama oldu bir kere Allah sonumuzu hayiretsin iyi aksamlar...
Bizim kırma paketini kurduysanız rootu tespit eden uygulamalarıda kaldırıyor.Sadece kurumsalı kaldırmıyor yani
Sfk' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Sfk' Alıntı:Çocuğum zaten bize de mesajın gonderilemedigi tabletler lazım. Bir nevi yoklama yani zeki cocugum benim.Bazen öğretmenlerimize hak veriyorum.
Çok iyi güzel diyorsunuzda tableti kullanmayanlar veya internet bağlantısı olmayan kişiler var.Onları napacaksınız :adyo:
Kullanmamak diye birşey yok,teknolojiden anlamamak ayrı birşey teknolojiyi kullanmamak ayrı birşey.Okul yönetimleri her bir öğrencinin tabletinin tesliminden ve yönetmeliğe uygun bir şekilde öğrenciye tesliminden sorumlu.Onun için Eba şifrelerini öğretmenlerimiz verdi.Şimdi diyelim ki internete giremedi,böyle birşey de yok.3G kullanıcı sayısının rekor kırdığı bir ülkede internet bulamadım demek biraz abes.Herneyse bu meşhur kurumsal kullanıcı programı bilirkişi sifresiyle açılıp sistem yükleme ve ilk açılış tarihlerini belirtecek.Ak köyün kara köyün burada anlaşılacak. Eğer root tan geri dönüş olmussa sistem yükleme tarihi tabletin mac numarasından alınan aktiflestirme tarihinden daha gec olacaktir.Bu da herşeyi ortaya dökecektir.Eğer bir rootlanma yapılmamışsa o da anlaşılır, teşekkür edilir iyi günler dilenir.Hepsi bu.