topbasbugrahan
Kayıtlı Üye
Incredible™' Alıntı:Arkadaşlar bence hiçbirşey olmaz, bunlar google veya apple çalışanları değil gm çalışanları.Adamlara romlu telefon gönderip yaptıranlar tanıyorum Anca korkutuyorlar
Incredible™' Alıntı:Arkadaşlar bence hiçbirşey olmaz, bunlar google veya apple çalışanları değil gm çalışanları.Adamlara romlu telefon gönderip yaptıranlar tanıyorum Anca korkutuyorlar
Incredible™' Alıntı:Arkadaşlar bence hiçbirşey olmaz, bunlar google veya apple çalışanları değil gm çalışanları.Adamlara romlu telefon gönderip yaptıranlar tanıyorumAnca korkutuyorlar
Captain' Alıntı:@Sfk ortamı germek nedeniyle 1 hafta forumdan uzaklaştırıldınız
Captain' Alıntı:@Sfk ortamı germek nedeniyle 1 hafta forumdan uzaklaştırıldınız
holisticpoet' Alıntı:Hocalar bencede haklisiniz (ki umarim oyledir sadece korkutmak amaclidir) bende tam sizin gibi dusunurken (yani sadece korkutmak amaclidir en kotu stock rom atariz kurtuluruz derken) su mufettis bey benim aklimi asiri bulandirdi. Yani adam o kadar ciddi ve kendinden emin konustu ki inandim gibi birsey oldum. Umarim sadece bir korkutmadir ve sadece uyari ile kalir. Eger ki mudur mudur yardimcisi gibi akraba es dost bir tanidigi olan varsa bu konu hakkinda hepimizi bilgilendirsin lutfen.
Ancak soyle bir sorun var : Ben twrp ile crack ve gapps kurudm yalniz malum twrp den reboot atarken size supersu kurmak istediginizi soruyor. Arkadaslara gosterirken dalginlikla slide yaptim ve rootladim. Hemen acilir acilmaz superuser dan unroot yaptim ama mufettis beyin dedigine gore bunu gorebilirler ve ayvayi yedik. Yani benim asla root gibi bir amacim yoktu ama oldu bir kere Allah sonumuzu hayiretsin iyi aksamlar...
bloodyroid' Alıntı:Mesaj arkadaşlarımada gelmiş bi sorun çıkar mı ?
Acayip korkuyorum şuan ona göre stock rom atacağım.
http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-flash-tool-etab-5-stock-rom-etab5-01-03-09s-i.html buyur burada var.Osman42072' Alıntı:Hocam ben e tab 5 e Gapps kurdum fakat eski yi yedeklemedim. Bu yüzden geri dönemiyorum. Eğer yedek dosyaniz varsa alabilir miyim.nereye atacağımıda söylerseniz sevinirim