Incredible™' Alıntı:Antutu testi yapan var mı?
aslanetta' Alıntı:Ben yükledim- çok fazla gereksiz uygulama vs. yüklüydü- telefon hantallaştı memnun kalmadım.
Stock roma geri dönüş yaptım telefonu güncelledim. Roma hiç kullanmadığım gm asistan- kilitleyici- storeoid- facebook- twitter entegre edilmiş ve kaldırılmıyor. Sorum şu: romdan entegre edilmiş bu uygulamarı çıkartıp cwm den yüklenen orjinal stock rom yapılabilir mi? Gm2_mini__stock_v5916_turkdevs_orochi.zip gibi
Orochi©' Alıntı:aslanetta' Alıntı:Ben yükledim- çok fazla gereksiz uygulama vs. yüklüydü- telefon hantallaştı memnun kalmadım.
Stock roma geri dönüş yaptım telefonu güncelledim. Roma hiç kullanmadığım gm asistan- kilitleyici- storeoid- facebook- twitter entegre edilmiş ve kaldırılmıyor. Sorum şu: romdan entegre edilmiş bu uygulamarı çıkartıp cwm den yüklenen orjinal stock rom yapılabilir mi? Gm2_mini__stock_v5916_turkdevs_orochi.zip gibi
Uygulamaları dondurabilir yada cihazı rootlayip gereksiz uygulamaları silebilirsin
Söz vermeyeyim ama müsait bir zamanda stock romun temizlenmiş ve rootlu halini paylaşmaya calisirim.
Orochi©' Alıntı:Lollipop ve amigo OS olduğundan xposed de uyum sorunu olabilir
Xposedin lollipop surumunu deneyin.