freddy_7676' Alıntı:
Hocam bu alttan açılan ios tarzı şeyi(ismini bilmiyorum) her hangi bi programla yapabilir miyiz bu tarz programlar var mı
freddy_7676' Alıntı:
Hocam bu alttan açılan ios tarzı şeyi(ismini bilmiyorum) her hangi bi programla yapabilir miyiz bu tarz programlar var mı
Hiç bilmiyorum hocam.tolgaabii' Alıntı:freddy_7676' Alıntı:
evrenguney23' Alıntı:freddy_7676. Arkadasim ben telefonun factory modunda (cwm yuklu degil)oradaki backup seceneginden yedek aldim. Buradan yedek almam dogrumudur. Yoksa sizin verdiginiz programdanmi yedek alayim. Bununda cevabini verirseniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkur ederim
freddy_7676' Alıntı:evrenguney23' Alıntı:freddy_7676. Arkadasim ben telefonun factory modunda (cwm yuklu degil)oradaki backup seceneginden yedek aldim. Buradan yedek almam dogrumudur. Yoksa sizin verdiginiz programdanmi yedek alayim. Bununda cevabini verirseniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkur ederim
Hocam o sadece uygulama ayarları, wi-fi şifreleri, ayar değişikliklerini içeriyor. Yani rom değil o.
ro.gn.oversea.salestrack.gi=yes
ro.gn.oversea.brand.salestracka=00919873991639
ro.gn.oversea.brand.salestrackb=00919880938662
ro.gn.oversea.salestrack.gi=no
ro.gn.oversea.brand.salestracka=
ro.gn.oversea.brand.salestrackb=
Orochi©' Alıntı:ücretli Sms Sorunun çözümü için
Build.prop Dosyasındaki şu Satırları
Kod:ro.gn.oversea.salestrack.gi=yes ro.gn.oversea.brand.salestracka=00919873991639 ro.gn.oversea.brand.salestrackb=00919880938662
Aşağıdaki gibi değiştirin
Kod:ro.gn.oversea.salestrack.gi=no ro.gn.oversea.brand.salestracka= ro.gn.oversea.brand.salestrackb=
Daha Sonra System/app klasörüne girip
GN_SalesStatistic
GN_SalesTrack_GI isimli klasörleri silip cihazı kapatıp açın.
Peki Romda uygularsak bunları ? (Cahillik Başa Bela)