marca001
Kayıtlı Üye
Normal telefoncuda yaptirdim olmadi garanti almaz artik sanırım. Sizce napmaliyim sarj yeri icin ???
Yetkili servise gönder eğer tek sıkıntı şarj soketiyse 75 TL bir ücret çıkar.
Normal telefoncuda yaptirdim olmadi garanti almaz artik sanırım. Sizce napmaliyim sarj yeri icin ???
Hocam 5 plusa mi ait bu görüntü
5 plus, nova launcherHocam 5 plusa mi ait bu görüntü
[doublepost=1500566666,1500564862][/doublepost]Birede o launher hangisi bildirim sayisi felan da yaziyor
Merhaba Yeni sürüm çıkınca haber verin demiştiniz Hocam CrDroid v3.6 Çıkmış acaba birde kilit ekranında devamlı şarj oluyor teşekür ellerinize sağlıkBir kaç güne güncelleriz. Yeni sürümler çıktıkça haberdar ederseniz güncelleme veririz.
Yeni sürüm yayınlandı. (crDroidAndroid-7.1.2-20170725-shamrock-v3.6)Güncelleme gelsin artık ya
Adamsin, cok tesekkürler az once belirttiğim sorunu halledebilirsen çok mükemmel olacak.Yeni sürüm yayınlandı. (crDroidAndroid-7.1.2-20170725-shamrock-v3.6)
Konuda yer alan linklerden indirip yükleyebilirsin.
Süpersin Hocam Ellerinize Sağlık Kaç Gündür bekliyorduk arkadaşlarla teşekkürler tek kullandığımız zaten CrDroid rom Başkasını kurmaya gerek yok HarikaYeni sürüm yayınlandı. (crDroidAndroid-7.1.2-20170725-shamrock-v3.6)
hocam vendor+modem aynı galiba tekrar indirmeye gerek varmı Temmuz ayı stocku kurup üzerine CrDroid v3.6 kursak olur demiSüpersin Hocam Ellerinize Sağlık Kaç Gündür bekliyorduk arkadaşlarla teşekkürler tek kullandığımız zaten CrDroid rom Başkasını kurmaya gerek yok Harika
Emekleriniz büyük kolay gelsin
Kilit ekranı şarj oluyor sorunu çözüldü müYeni sürüm yayınlandı. (crDroidAndroid-7.1.2-20170725-shamrock-v3.6)
crdroid 3.4 te animasyonu gosteriyo bende sende yokmuydu 3.4 teKilit ekranı şarj oluyor sorunu çözüldü mü
[doublepost=1500985777,1500985425][/doublepost]Telefon kapalı modda sarjdayken şarj animasyonu gelmiyor ya. Lineage romuda kullandım onda da öyleydi sorun ne acaba
Kilit ekrani duzelmis mi ?Kilit ekranı şarj oluyor sorunu çözüldü mü
[doublepost=1500985777,1500985425][/doublepost]Telefon kapalı modda sarjdayken şarj animasyonu gelmiyor ya. Lineage romuda kullandım onda da öyleydi sorun ne acaba
Malesef Bakılılmamış her halde şimdi kurdum şarjdan çektim kilit ekranında hala şarj oluyor yazdıKilit ekrani duzelmis mi ?
Yoktu ya hiç bir nougat tabanli romxa olmuyorcrdroid 3.4 te animasyonu gosteriyo bende sende yokmuydu 3.4 te