İlk defa gördüm bide yönetici imis sen nasıl buldun dosyayi ordan neyse ya teşekkür ederimFrostbite diyor yani @Frostbite upload etmiş.
Eski nicki thenexus tarzı bişeydi ondan fark etmemişsinizdir Verdiğim linkteki Gm 5 plus yazısına tıklarsan bizim telefon için geliştiricilerin adları altında kendi yayınladıkları her şey var. Upload için verdiğim site kullanılıyor o şekilde buldum.İlk defa gördüm bide yönetici imis sen nasıl buldun dosyayi ordan :emoji_slight_smile: neyse ya teşekkür ederim
Benim yav Frostbite. aka TheNexusİlk defa gördüm bide yönetici imis sen nasıl buldun dosyayi ordan :emoji_slight_smile: neyse ya teşekkür ederim
du ne durumda fatih ustaBenim yav Frostbite. aka TheNexus
@Frostbite Hazır sizi yakalamışken şimdi crdroid 3.4 sürümünü yükledim. Geliştirici seçeneklerini açmak istediğimde açık diyor fakat ayarlar menüsünde gözükmüyor neden olabilir? edit: magisk flaşlayınca oluyor sanırım kendinden rootlu olduğu için ama 3.6 sürümünde olmuyordu. edit2 : romun kendi rootunu kaldırıp magisk kurmayı beceremedim nasıl kaldırabilirim yardım edebilecek var mı?Benim yav Frostbite. aka TheNexus
Sorun yok kardeşim tanıdım resimdenBenim yav Frostbite. aka TheNexus
Burak*du ne durumda fatih usta
Romla alakalı olacağını sanmıyorum ben Android 7 çıktığından beri bu romu kullanıyorum cm den sonra ilk bu rom yayınlandı zaten. Hiçbir sorun yaşamadım kullandığın uygulama ya da virüsten dolayı olmuş olabilirselamün aleyküm telefonda cr droid romu vardi birden tel kafayi yedi tel sarjdaydi. Sd kart cikartiliyor dedi ve tel yeniden basladi acilis uzun surdu tel sifirlanmisti. Uygulama vs hep gitmis. Sd kart sa sifirlanmis neden oldu bu yaromdan mi sd kartttan mi anlamadım ilk defa bu sorunu yaşıyorum. (GM5 PLUS LANET OLSUN) ACİL YORUM akil verin banagarantiye veriyim dimi yarin?
[doublepost=1501874036,1501873918][/doublepost]
Romla alakalı olacağını sanmıyorum ben Android 7 çıktığından beri bu romu kullanıyorum cm den sonra ilk bu rom yayınlandı zaten. Hiçbir sorun yaşamadım kullandığın uygulama ya da virüsten dolayı olmuş olabilir
üretici firma neden 8 çekirdek yapmış ozaman,ısınıp şarj çabuk bitsin diyemi@crocodille Hepsi çalışırsa fazla ısınıp şarjı çabuk bitiyor o yüzden 4 tanesi kapalı
Stock romlarda 8 çekirdek sürekli aktif olduğu halde, forumdaki romlardan daha iyi batarya performansı veriyor.
Ek olarak kamerada fotoğraf çekince kırpıyor başka uygulama ile sorun yok ama romun kamerası ve Google kamerada kırpıyorRomu temiz bir şekilde kurdum. Test ettim tek sorunu gece fotograf cekerken fotograflar beyaz cıkıyor bir guncelleme lazım Rom. Gayet stabil ve pil performanslı, romu kuracak arkadaşlar hiç çekinmeden kurabilirler. Romu portlayan arkadaşın eline yüregine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca dediğin sorun bende yok nedense kamerada bi problem olmasınEk olarak kamerada fotoğraf çekince kırpıyor başka uygulama ile sorun yok ama romun kamerası ve Google kamerada kırpıyor