mahir02' Alıntı:Peki ucrete tabi oluyor mu yeni tel custom rom hic kurmadim?
mahir02' Alıntı:Peki nasil gonercem ne diyecegim yazimsal sorun die mi herhangi kargo anlasmalari var mi?
mahir02' Alıntı:Vipyle derken ?uzun surmez degil mi geri gelmesi?
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Vipyle derken ?uzun surmez degil mi geri gelmesi?
2 gün sürüyor..
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Vipyle derken ?uzun surmez degil mi geri gelmesi?
2 gün sürüyor..
Hocam ilden ile değişiyor mu süre? Ben mersindeyim ekranda sararmalar var yollamayı düşünüyorum ön kayıtla
Ayrıca hocam bu %100 stock romsa siz ne hatalarını düzeltmeye çalışıyorsunuz? Yani ota yı yakalayıp direk yayınlamadınız mı? Ayrıca ota ve stock ROM arasındaki fark nedir? Çok sordum hocam farkındayım ama merak ediyorum işte galaxy s2 den çok farklı bu telefon
vlknmrcn' Alıntı:Merhabalar,babamın aondroid one tek hatlı telefonuna dün 6.0 gelmiş fakat babam bilmediğinden güncelleme yüklenirken yarıda telefon dondu sanıp telefonun bataryasını çıkarmış,telefon açılmıyor komut yok hatası verip kalıyor,stock rom indirdim,adb indirdim araştırdım okudum filan ama bu en başta oem kilidini açmak için komut verdiğimde olmuyor,sanırım telefonun içine girip geliştirici seçeneklerinden açmak gerekiyormuş,bizim telefon açılamadığından bu özelliği de doğal olarak açamıyoruz,bu telefonu kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Rygebin' Alıntı:vlknmrcn' Alıntı:Merhabalar,babamın aondroid one tek hatlı telefonuna dün 6.0 gelmiş fakat babam bilmediğinden güncelleme yüklenirken yarıda telefon dondu sanıp telefonun bataryasını çıkarmış,telefon açılmıyor komut yok hatası verip kalıyor,stock rom indirdim,adb indirdim araştırdım okudum filan ama bu en başta oem kilidini açmak için komut verdiğimde olmuyor,sanırım telefonun içine girip geliştirici seçeneklerinden açmak gerekiyormuş,bizim telefon açılamadığından bu özelliği de doğal olarak açamıyoruz,bu telefonu kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Telefonu açıp , oem kilidini açmassanız malesef çalışmayacaktır.
vlknmrcn' Alıntı:Rygebin' Alıntı:vlknmrcn' Alıntı:Merhabalar,babamın aondroid one tek hatlı telefonuna dün 6.0 gelmiş fakat babam bilmediğinden güncelleme yüklenirken yarıda telefon dondu sanıp telefonun bataryasını çıkarmış,telefon açılmıyor komut yok hatası verip kalıyor,stock rom indirdim,adb indirdim araştırdım okudum filan ama bu en başta oem kilidini açmak için komut verdiğimde olmuyor,sanırım telefonun içine girip geliştirici seçeneklerinden açmak gerekiyormuş,bizim telefon açılamadığından bu özelliği de doğal olarak açamıyoruz,bu telefonu kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Teşekkürler hocam,o zaman telefonu servise mi göndermemiz gerekiyor,garanti dışı kalmış mıdır?
Rygebin' Alıntı:vlknmrcn' Alıntı:Rygebin' Alıntı:vlknmrcn' Alıntı:Merhabalar,babamın aondroid one tek hatlı telefonuna dün 6.0 gelmiş fakat babam bilmediğinden güncelleme yüklenirken yarıda telefon dondu sanıp telefonun bataryasını çıkarmış,telefon açılmıyor komut yok hatası verip kalıyor,stock rom indirdim,adb indirdim araştırdım okudum filan ama bu en başta oem kilidini açmak için komut verdiğimde olmuyor,sanırım telefonun içine girip geliştirici seçeneklerinden açmak gerekiyormuş,bizim telefon açılamadığından bu özelliği de doğal olarak açamıyoruz,bu telefonu kurtarmanın bir yolu var mıdır?
Teşekkürler hocam,o zaman telefonu servise mi göndermemiz gerekiyor,garanti dışı kalmış mıdır?
Hayır cihazınız garanti dahilinde merak etmeyin.
matrix123456789' Alıntı:Hoş geldiğiniz ekranı tlf a format attıktan sonra ilk açılışta gelen ekran buradan tlf ayarlarını yapıyorsunuz tlf dili google hesabı tanımlaması gibi o ekran gelince tlf kapatacak sınız linux te .bat file direk çaliştiramazsiniz bu işleri linuxta yapmak istiyorsanız linux için olan adb ve fastboot kurup tlf nu tanıtacak sınız ve bat file içindeki komutlari tektek elle yazacaksiniz yada linux üzerinde sanal makina kurup oraya windows kurup çalıştıracak sınız durum linux tarafında biraz karisik anlayacağınız.