cabbar09' Alıntı:Benim sorunumun çözümü yok galiba kimseden ses soluk yok
atakan58' Alıntı:cabbar09' Alıntı:Benim sorunumun çözümü yok galiba kimseden ses soluk yok
Geliştirici seçeneklerden aç Oem kilidini.
Recovery modda başlatıp data factory reset yap.
Sonra Bootloader'a alıp PC'ye bağla.
Direkt .bat dosyasından kuruluma geç.
Bu kadar opcorn:
MedicUbuntu' Alıntı:Teşekkürler.
Wes' Alıntı:Google'nin güncellemesinde "Google Play Hizmetleri" hatası lol
crzy81' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Ben sorunsuz kurdum, hemde Windows 10 da, teşekkürler hocam
Komutu recoverydemi yoksa bootloaderdemi verdiniz ?
cabbar09' Alıntı:Benim sorunumun çözümü yok galiba kimseden ses soluk yok
yibudak' Alıntı:dual için deneyeceğim ellerine sağlık Kaan
edit: userdata içine karışmış herhalde
crzy81' Alıntı:recovery ekranında ''flashtool_Marshmallow_ByKaankülahlı'' bastiğmda hiç bi ilerleme olmuyor, telefon ile bilgisayar arasında bağlantı kurulmıyor bağlanma sesi bile gelmiyor anlatımda bi yanlışlık yok değilmi hocam ?
komut bootloader de verilince çalışıyor anlatımda recoveryde verilecek denmış bilginiz olsun...
bu arada kaan krdş sen olmasan biz napacaz eline emeğine sağlık ...
[/quote
İşlem recoveryde olmuyor ki , reboot to boatloadera girin bir komut çalıştırmıyor demek ki.
Evet şimdi düzelticem o kısmı .hardboys01' Alıntı:Kaan bey tekrar ses açma powera basın burda bekleyın kısmını anlamadım bu bootloader moda almamız gerekıyor değilmi
Öyle evet , gecenin kötü uyku sersemligi zor oluyorhardboys01' Alıntı:hocam dip notta yanlışlık olmuş galiba fastboot oem unlock-go değimiydi acaba ?
hardboys01' Alıntı:ota dosyası yuklenmemıstı ama bu stabil şekilde çalışıyor teşekkürler
Amazing' Alıntı:Hocam romu kurdum saolun.Fakat stock rom pek stabil degil hatalar kasmalar var boyle giderse lollipopa geri doncem.Umarim yakin zamanda guncellemeyle hallederler.
mahir02' Alıntı:Kaan hoca dediginiz harfiyen uyguladim bata tikladim cok hizli gecip sonra devam etmek icin bir tusa basin dedi bastim kapandi komut pencerisi.oyke general mobile de kaldi sonra kapama tusu basili tutum yenideb acmak icin fakat dahada acilmadi nasil olacak bu sorun ne acil cvb ?
mahir02' Alıntı:Hoca tel hic acilmiyor ki boota alayim unbrick mi oldu noldu anlamadim
mahir02' Alıntı:Dedim gbi acilmiyor sadece pc takinca okuyor ama boot olmadigi icin tanimiyor nasil olacak baska yol vs bulundum yerde de servis yok ki
Ust uste a b c d disk cikiyor bicimlendr die Kafayi yemis gbi virus yyemis gbi