Dr.Razor™
Administrator
Cvp: RE: [6.0.1][STOCK][QFIL][SINGLE] General Mobile Android One 4G MMB29K
Girer
jgtnamdg' Alıntı:Garanti kapsamına girer mi ?
Girer
jgtnamdg' Alıntı:Garanti kapsamına girer mi ?
Benim pek bilgim yok rom root işleri ile dediklerini yaptım olmadı çünkü kablo yok denedim sadece fastboot ile nasıl yapıcaz anlatabilirmisin ve romu nasıl aratıp bulabilirim teşekkürlerDr.Razor™' Alıntı:1- Normal usb ile yüklenseydi özel yazılım kablosuna ihtiyaç olduğunu yazmazdık. Yani olmaz.
2- Single tek simli Dual çift simli demektir.
3- Fastboot ile yüklenen stock romlar mevcut. Onları normal usb kablosu ile bağlayarak kurabilirsiniz.
Benim pek bilgim yok rom root işleri ile dediklerini yaptım olmadı çünkü kablo yok denedim sadece fastboot ile nasıl yapıcaz anlatabilirmisin ve romu nasıl aratıp bulabilirim teşekkürlerDr.Razor™' Alıntı:1- Normal usb ile yüklenseydi özel yazılım kablosuna ihtiyaç olduğunu yazmazdık. Yani olmaz.
2- Single tek simli Dual çift simli demektir.
3- Fastboot ile yüklenen stock romlar mevcut. Onları normal usb kablosu ile bağlayarak kurabilirsiniz.
Freedomsnap' Alıntı:Ben oem i açarken fastboot ile açtım tüm sistemi sildi ne olacak? bu ikinci kez oluyor hep siliyor
emrhnlm' Alıntı:Bilgisayarım, Windows 10 herhangi bir kablo olur demişsiniz, denedim ama Android MTP USB Aygıtı olarak görünüyor. Ne denersem deneyeyim, başka bir şekilde tanıtamadım bilgisayara, şu an kaldım böyle acil yardım bekliyorum.
Eren Taşçı' Alıntı:Batarya takılı halde mi yüklicez yoksa çıkartıp mı ?
galip07' Alıntı:Bu programı vestel Venüs için kullanamaz mıyız