Aygıt yöneticisinde "Bağlantı Noktaları (COM ve LPT)" diye bir yer var ona tıklıyorum alta 2 seçenek çıkıyor:
-> "İletişim Bağlantı Noktası (COM1)"
-> "Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)"
Telefonun bataryası çıkık, normal şekilde takıyorum ve telefon 3-4 saniyede bir dızt diye titreşim yapıyor. Ancak herhangi bir yerde "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM15)" diye bir yazı veya seçenek çıkmıyor.Ne yapmam gerek ?
[doublepost=1524961758,1524936369][/doublepost]*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Arkadaşlar sorunumu hallettim herkese teşekkürler. Önce
şu linkteki Qualcomm driverlarını kurdum.Daha sonra QFIL programını açıp telefonu bağlarken
sadece ses açma tuşuna basılı tutarak bağladım. Program direkt olarak cihazımı tanıdı ancak ses açma + ses kısma kombinasyonu bende işe yaramadığı için denedim. Siz ilk olarak bunu deneyin çünkü
konuda öyle diyor. Daha sonra dosyaları seçtim ve download diyerek kurulumu yaptım. Tekrardan herkese teşekkürler. :emoji_slight_smile:
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*