Azreel' Alıntı:Rom kurarken supersu yüklemesini gördüm ama kurulum bittikten sora supersu yoktu googleplay dan yükledim root yetkisi vermiyor yani super su açtığımda güncelleme soruyor ama root yetkisi yok
Azreel' Alıntı:Yok usta ben sıkıntımı anlatamadım benim sorunum super su ile güncelleme istiyor hata veriyor varsa bu romla çalışan super su twrp ile fılaşlasam düzelir belki birde öyle beneyelim varsa paylaşırsanız sevinirim
lamarax54' Alıntı:Abi adb ve minimal driver linkleri kırık
lamarax54' Alıntı:Hocam lütfen yardım edermisiniz driverları sorunsuz yükledim fakat bootloaderde komutu verince waiting for device yazıp kalıyor
muhammedkaya' Alıntı:lamarax54' Alıntı:Hocam lütfen yardım edermisiniz driverları sorunsuz yükledim fakat bootloaderde komutu verince waiting for device yazıp kalıyor
fastboot oem unlock-go
Bu komutu verin
nefah' Alıntı:Arkadaslar roma guncelleme gelmesi normal mi 3 tane cm13 guncellemesi geldi fakat twrp recovey yuklu
caneray' Alıntı:nefah' Alıntı:Arkadaslar roma guncelleme gelmesi normal mi 3 tane cm13 guncellemesi geldi fakat twrp recovey yuklu
CM13 official yayınlandığı için onu görüyor..
Azreel' Alıntı:Güncllememi çıkardınız yoksa cm officalmı şu an 3 adet sistem güncellemesi geldi yani rom güncellemesi