NefesAlZombi
Kayıtlı Üye
Öncelikle superuser yok ama ayarlarda root izni var twrpden superuserı flashlamiyor hata veriyor ? Ve de rom gayet stabil fakat Türkçe önerileri nereden indiriyoruz ?
biania' Alıntı:sürücüler yüklenemediğinde "fastboot oem unlock-go" komutu nereye verilecek? adb'ye mi twrp'ye mi?
ZaxLoveR' Alıntı:Merhaba. Bu Romda Bazi Sistem Uygulamalarini Tarayici Launcher vs. Silersek Guncellemelerde Hata Olusur Mu ?
ZaxLoveR' Alıntı:Merhaba. Bu Romda Bazi Sistem Uygulamalarini Tarayici Launcher vs. Silersek Guncellemelerde Hata Olusur Mu ?
biania' Alıntı:merhaba. twrp'den romu flasladım. yaklaşık 20 dakikadır işlem devam ediyor. en allta "sistem yetkileri veriliyor" şeklinde bir ibare var. başka da bir hareketlilik yok. normal midir?
blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:abi google abiiii google yok [font='Open Sans', sans-serif][Arm64 / 6.0 / nano] burdan mı indircektik ben direct indirdim yapma beeee[/font]
istersen gel beraber yapalım ben yaptım dual için çok kolayzoro91' Alıntı:google apps flashlanmıyor. error code:64 ummountig/persist/system/vendor hattası veriyor
blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:güncelleme yüklenmiyor yardım edin 4g dual
atakanka' Alıntı:gelen ota güncellemede official cm13'e geçemiyoruz kurmuyor
eliteone' Alıntı:Cm12den wipe yapmadan gecebilirmiyim