tearszz' Alıntı:Dolby kurabilen varmı? Ne yapmak gerrkiyor?
Hic kimse bi cevap vermicekmi ya iyi yada kotu bi cevap alabilsem iyi olurrmrs' Alıntı:Arkadaslar hep dedigim gibi rom harika ama bir sorunum var partition yaptim 2 gb lik olanindan hafiza sorunum yok ama hafiza kartina bisey tasimak istedigimde os ayni bölümü paylaşıyor diye uyari yazisi goruyorum ne yapabilirim
rmrs' Alıntı:Hic kimse bi cevap vermicekmi ya iyi yada kotu bi cevap alabilsem iyi olurrmrs' Alıntı:Arkadaslar hep dedigim gibi rom harika ama bir sorunum var partition yaptim 2 gb lik olanindan hafiza sorunum yok ama hafiza kartina bisey tasimak istedigimde os ayni bölümü paylaşıyor diye uyari yazisi goruyorum ne yapabilirim
rmrs' Alıntı:Hic kimse bi cevap vermicekmi ya iyi yada kotu bi cevap alabilsem iyi olurrmrs' Alıntı:Arkadaslar hep dedigim gibi rom harika ama bir sorunum var partition yaptim 2 gb lik olanindan hafiza sorunum yok ama hafiza kartina bisey tasimak istedigimde os ayni bölümü paylaşıyor diye uyari yazisi goruyorum ne yapabilirim
hakann' Alıntı:hocam romda video çekilmiyor yani çekiliyor ama izlenmiyor. bu sorun nasıl düzelir
creativeself' Alıntı:hakann' Alıntı:hocam romda video çekilmiyor yani çekiliyor ama izlenmiyor. bu sorun nasıl düzelir
orjinal video oynatıcısı bozuk mx player yükleyerek izleyebilirsin.
aykut..' Alıntı:Beyler mıuı teması indirdim yükledim kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar defult temaya dönüyor kendiliğinden bende mi sıkıntı var?
Prusias' Alıntı:aykut..' Alıntı:Beyler mıuı teması indirdim yükledim kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar defult temaya dönüyor kendiliğinden bende mi sıkıntı var?
Aynı sorun bende de var, yok mu bi çözümü
Incredible™' Alıntı:xamax' Alıntı:Selamlar, öncelikle yapan arkadaşın eline sağlık. Bende Lenovo p780 var sanırım ruslar sizin romu bu telefona port etmiş. Doğru mu düşünüyorum?
miui dünya çapında bir rom, yani p780dekinin bizimle alakası yok
xamax' Alıntı:Incredible™' Alıntı:xamax' Alıntı:Selamlar, öncelikle yapan arkadaşın eline sağlık. Bende Lenovo p780 var sanırım ruslar sizin romu bu telefona port etmiş. Doğru mu düşünüyorum?
miui dünya çapında bir rom, yani p780dekinin bizimle alakası yok
Üstad öyle değilmiş.
4pda.ru sitesinde koyulan Lenovo Romların tamamı sizden alınma
Adamlar yazmış Türklerden alıyoruz diye
Prusias' Alıntı:Aynı sorun bende de var, yok mu bi çözümü
aykut..' Alıntı:Beyler mıuı teması indirdim yükledim kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar defult temaya dönüyor kendiliğinden bende mi sıkıntı var?
SmiLeToLiFe' Alıntı:Prusias' Alıntı:Aynı sorun bende de var, yok mu bi çözümü
wsmtools u aktif edip içindeki modülleri aktif ettiniz mi?