Prusias' Alıntı:5.9.1 flaşladıktan sonra temaların defaulta dönme sorununu yaşayan oldu mu benden başka?
hakann' Alıntı:IrResistibLe' Alıntı:Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:Ben önceki 5.8.6 sürümünü kullanıyorum.En son gelen 5.9.1 ota sürümünü direk kurabilirmiyim.Yoksa 5.9.1 den öncekini mi kurmalıyım.
direkt 5.9.1 kurabilirsin
Hocam ben de 5.8.6 sürümünü kullanıyorum verdiğiniz 5.9.1 fixini indirdim recoveryden flashladım ama hata verdi. Güncelleyiciden yükliyim dedim bi kapandı recovery modunda açıldı bi şey yükledi hemen 1 saniyede sonra tel yeniden açıldı ama hiç bi değişiklik yok. Ne yapcam şimdi.
Wes' Alıntı:hakann' Alıntı:IrResistibLe' Alıntı:Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:Ben önceki 5.8.6 sürümünü kullanıyorum.En son gelen 5.9.1 ota sürümünü direk kurabilirmiyim.Yoksa 5.9.1 den öncekini mi kurmalıyım.
Hocam ben de 5.8.6 sürümünü kullanıyorum verdiğiniz 5.9.1 fixini indirdim recoveryden flashladım ama hata verdi. Güncelleyiciden yükliyim dedim bi kapandı recovery modunda açıldı bi şey yükledi hemen 1 saniyede sonra tel yeniden açıldı ama hiç bi değişiklik yok. Ne yapcam şimdi.
5.8.27 üstüne kurman gerekir. OTA şeklindeki romlarda updater script bir eski sürümü kontrol eder. Yani başka bir sürümün üstüne kuramazsın.
hakann' Alıntı:Wes' Alıntı:hakann' Alıntı:IrResistibLe' Alıntı:Abdülselam Köseoğlu' Alıntı:Ben önceki 5.8.6 sürümünü kullanıyorum.En son gelen 5.9.1 ota sürümünü direk kurabilirmiyim.Yoksa 5.9.1 den öncekini mi kurmalıyım.
5.8.27 üstüne kurman gerekir. OTA şeklindeki romlarda updater script bir eski sürümü kontrol eder. Yani başka bir sürümün üstüne kuramazsın.
şimdi bende 5.8.27 nin zipi var recoveryden onu flashlayıp sonra güncelleyiciden 5.9.1 imi kurcam
waqar889643' Alıntı:listen i wad charging my mobile in power off mode while using this rom i hav seen battery resolution which was very much error resolution kindly fix this issue
Boyka' Alıntı:merhaba rom harika fakat ters hafıza sorununu nasıl giderebilirim. fix var mı.
hakann' Alıntı:Boyka' Alıntı:merhaba rom harika fakat ters hafıza sorununu nasıl giderebilirim. fix var mı.
maraza' Alıntı:Allah aşkına birisi bana anlatabilirmi . Miui7 türkçemi?
Hafıza sorunu varmı?
Can sıkacak bir sorun varmı?
2 GB data partition yapmıştım değiştirmeden yüklenebilirmi?
87 sayfa var konuda yarısını okudum hiçbirşey anlamadım.
tearszz' Alıntı:5.8.27 full rom mu boyutu bir rom kadar? yoksa ilk önce eski sürümü kurmamız gerekiyormu?
xamax' Alıntı:Selamlar, öncelikle yapan arkadaşın eline sağlık. Bende Lenovo p780 var sanırım ruslar sizin romu bu telefona port etmiş. Doğru mu düşünüyorum?