Amazing' Alıntı:cannot restore mounted read only stock roma donunce boyle hata verıyor hocam yardım edın.
Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:cannot restore mounted read only stock roma donunce boyle hata verıyor hocam yardım edın.
Nerede hata aldınız hocam?, cmd ekranında mı ?
twrp yedeğinizi iyi alamamışssınız. Yedeğiniz bozuk malesef.Amazing' Alıntı:Twrp de hocam
Rygebin' Alıntı:twrp yedeğinizi iyi alamamışssınız. Yedeğiniz bozuk malesef.Amazing' Alıntı:Twrp de hocam
Alırken CWM yedeği alın bir daha, 6.0 yükleyebilirsiniz.Amazing' Alıntı:Şansa bakın ya bırde yedek aldım dıye sevınmıstım neyse bunun uzerıne dırek 6.0 I yukleyebılırmıyım?
Rygebin' Alıntı:Alırken CWM yedeği alın bir daha, 6.0 yükleyebilirsiniz.Amazing' Alıntı:Şansa bakın ya bırde yedek aldım dıye sevınmıstım neyse bunun uzerıne dırek 6.0 I yukleyebılırmıyım?
Rygebin' Alıntı:erk03' Alıntı:Hocam sd cartta flashlayınca failed hatası alıyorum sd cartta çalışan bi rom varmı ?
Nasıl yani hocam sd carda flashlamak derken? Dosyaları mı atıyorsunuz ?
wipeları yaptınız dimi storoage sd card ve en alttaki kutucukun tiki olmayacak.erk03' Alıntı:yani hocam rom dosyalarını sd carta atıyorum twrp recovery den install den roma tıkladığımda failed yazıyor
Rygebin' Alıntı:wipeları yaptınız dimi storoage sd card ve en alttaki kutucukun tiki olmayacak.erk03' Alıntı:yani hocam rom dosyalarını sd carta atıyorum twrp recovery den install den roma tıkladığımda failed yazıyor
Güle güle kullanınerk03' Alıntı:hocam uzun uğraşlar sonunda romu kurmayı başardım
mustdie' Alıntı:Garantiyi feda edilir buna herhalde.? Siz kullanıyormusunuz bu romu @atakan58
nOer7' Alıntı:mustdie' Alıntı:Garantiyi feda edilir buna herhalde.? Siz kullanıyormusunuz bu romu @atakan58
Nasil kurdunuz ya bi video cekin beyler kuramiyorum tecrubem daha onceden
yaziciyunus' Alıntı:Arkadaşın brick olan cihazına bu romu kurduktan sonra bugün YASALTAKIP adında imei kayıtlı mesajı geldi. Imei sorgudan baktığımızda doğru cihaz üzerine kayıtlı gözüküyor. Ancak cihaz modeli gibi bilgilere baktığımızda bilgiler normalden farklı gözüküyordu. Stock roma bugün tekrar geri dönüş yapacağız imei sıkıntı çıkarırmı ya da herhangi bir işlem yapmamız gerekir mi? Servise yollamaya gerek var mıdır?
aydo78' Alıntı:Romu kurunca tema yukleyebilcelmiyiz
Rygebin' Alıntı:aydo78' Alıntı:Romu kurunca tema yukleyebilcelmiyiz
Yükleyebilirsiniz, Cm tabanlı olduğu için..