Bahadır44' Alıntı:Güncellemeyi indirdim 363 mb.
nasil kuracagim
Atakan58' Alıntı:Bahadır44' Alıntı:Güncellemeyi indirdim 363 mb.
nasil kuracagim
Konuda güncellemeyi indirmeyin. Rom zaten aynı sürüm. Yükleseniz bile aynı güncelleme gelecek diye belirttim. Bi okuyun konuyu önce.
Bahadır44' Alıntı:Güncellemeyi indirdim 363 mb.
nasil kuracagim
Bahadır44' Alıntı:Hocam olmadi biri bana yardimci olsun. Mobile veriyi nasil aktif edebilirim
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:hocam tam tıklıyorum twrp'den roma işlem başladıktan 1 saniye sonra ekran kapanıyor açıyorum işlem yok sorun nedir ?
Rygebin' Alıntı:Edilmiyor malesef ..
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Edilmiyor malesef ..
Kaan hocam tam twrp'den roma tıklıyorum işlemi başlattıktan 1 saniye sonra ekran kapanıyor açıyorum hemen twrp ana ekranı açıyor
lütfen yardım
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:ne yapayım anlayamadım (detaylı anlatırsanız işlemi sevinirim hocam) ?
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:onunla yapıyorum zaten ikisiylede denedim ikiside aynı şeyi yaptı
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img komutunu veriyorum[/font]
Rygebin' Alıntı:AndroidOneMarsmallow' Alıntı:[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img komutunu veriyorum[/font]
Tamam, wpie data advanced data storage data ve sd card hariç işaretle sil tekrar dene.
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:yok hocam hala aynı ne yapacağım
yüklemeyi seçinçe mtp enabled diyor sonra ekranı kapatıyor açınçada ana ekran geliyor
Hocam acil yardım lütfen seni bekliyorum
Rygebin' Alıntı:AndroidOneMarsmallow' Alıntı:[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img komutunu veriyorum[/font]
Tamam, wpie data advanced data storage data ve sd card hariç işaretle sil tekrar dene.
[font='Open Sans', sans-serif]yok hocam hala aynı ne yapacağım[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]yüklemeyi seçinçe mtp enabled diyor sonra ekranı kapatıyor açınçada ana ekran geliyor[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Hocam acil yardım lütfen seni bekliyorum[/font]
kaan hocam seni bekliyorum 10 dakikadır
Rygebin' Alıntı:Bahadır44' Alıntı:Hocam olmadi biri bana yardimci olsun. Mobile veriyi nasil aktif edebilirim
Edilmiyor malesef ..
evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Bahadır44' Alıntı:Hocam olmadi biri bana yardimci olsun. Mobile veriyi nasil aktif edebilirim
Edilmiyor malesef ..
Bu romda mobil veri sorunu mu var? En hızlı ve sorunsuz olduğu yazıyor.. Bunu da deneyesim gelmişti halbuki.. :uzgun:
Rygebin' Alıntı:evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Bahadır44' Alıntı:Hocam olmadi biri bana yardimci olsun. Mobile veriyi nasil aktif edebilirim
Edilmiyor malesef ..
Bu romda mobil veri sorunu mu var? En hızlı ve sorunsuz olduğu yazıyor.. Bunu da deneyesim gelmişti halbuki.. :uzgun:
Bazı cihazlarda oluyor evet. Tethering kısmı da açılmıyordu.