matrix123456789
Kayıtlı Üye
rica ederiz
Mehmet Bastık' Alıntı:matrix123456789' Alıntı:forum da paylaşılan cihazınıza uygun stock romu yükleyin öncelikle sonra cm 12.1 tekrar yüklersiniz.
tamam sıkıntı kalmadı çok şükür cm cwm yükledim sonra cm cwmden direk güncel cm.12.1 romunu flashladım açılıyor şimdi herkesin ilgisine teşekkürler
Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:matrix123456789' Alıntı:forum da paylaşılan cihazınıza uygun stock romu yükleyin öncelikle sonra cm 12.1 tekrar yüklersiniz.
tamam sıkıntı kalmadı çok şükür cm cwm yükledim sonra cm cwmden direk güncel cm.12.1 romunu flashladım açılıyor şimdi herkesin ilgisine teşekkürler
Son gelem güncellemede sizin de hat yok uyar8sı aldınız mı kaç gündür o hata var simcardla ilgili bir sorun yok ama build.prop aa bakmam gerecek herhalde.
TurkishKnight' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:matrix123456789' Alıntı:forum da paylaşılan cihazınıza uygun stock romu yükleyin öncelikle sonra cm 12.1 tekrar yüklersiniz.
Son gelem güncellemede sizin de hat yok uyar8sı aldınız mı kaç gündür o hata var simcardla ilgili bir sorun yok ama build.prop aa bakmam gerecek herhalde.
Telefonu sıfırladım çözüldü.
Rygebin' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:matrix123456789' Alıntı:forum da paylaşılan cihazınıza uygun stock romu yükleyin öncelikle sonra cm 12.1 tekrar yüklersiniz.
Stock Rom atarak mı yoksa cynogen modu resetleyerek mi.?
TurkishKnight' Alıntı:Rygebin' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:tamam sıkıntı kalmadı çok şükür cm cwm yükledim sonra cm cwmden direk güncel cm.12.1 romunu flashladım açılıyor şimdi herkesin ilgisine teşekkürler
Stock Rom atarak mı yoksa cynogen modu resetleyerek mi.?
Cynogenmod da güncelleme geldi. Mobil veri açılmadı sim kart yok dedi. Ayarlardan sıfırladım telefonu düzeldi.
yibudak' Alıntı:Stock rom stabilliğinde cyanogenmod güzel olmuş ellerine sağlık kaan kendini geliştiriyorsun
atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:Stock rom stabilliğinde cyanogenmod güzel olmuş ellerine sağlık kaan kendini geliştiriyorsun
Romu Resmi Cm Downloads sayfasından indiriyorsunuz.
Resmi CM geliştiricileri tarafından veriliyor Rom.
TurkishKnight' Alıntı:Güncellemeyi hep bilgisayardan idm ile indirip yüklüyorum, mesela 1 hafta bekledikten sonra son güncellemeyi yüklesek diğerlerinide kapsar mı?
[/
Aylık bile kurabilirsiniz fark etmez.
atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:Stock rom stabilliğinde cyanogenmod güzel olmuş ellerine sağlık kaan kendini geliştiriyorsun
Anladım hocam bende üstünden porta çalışıyorum , ama çok zor yapımı gerçekten .yibudak' Alıntı:atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:Stock rom stabilliğinde cyanogenmod güzel olmuş ellerine sağlık kaan kendini geliştiriyorsun
geliştiriciler değil tek bir kişi tarafından geliştiriliyor ayrıca kendini geliştiriyorsun derken alan hakkında bilgi sahibi olmayı kastettim
Rygebin' Alıntı:Anladım hocam bende üstünden porta çalışıyorum , ama çok zor yapımı gerçekten .yibudak' Alıntı:atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:Stock rom stabilliğinde cyanogenmod güzel olmuş ellerine sağlık kaan kendini geliştiriyorsun
geliştiriciler değil tek bir kişi tarafından geliştiriliyor ayrıca kendini geliştiriyorsun derken alan hakkında bilgi sahibi olmayı kastettim
yibudak' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Anladım hocam bende üstünden porta çalışıyorum , ama çok zor yapımı gerçekten .yibudak' Alıntı:atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:Stock rom stabilliğinde cyanogenmod güzel olmuş ellerine sağlık kaan kendini geliştiriyorsun
bi ara xda da yeni başlayanlar için miui portlama gibi konular vardı onları araştır derim.
https://wiki.cyanogenmod.org/w/Build_for_crackling bu linke de bi göz at derim
her şey aniden olmuyor yavaş yavaş... yaparsın sana güvenim tam
Rygebin' Alıntı:yibudak' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Anladım hocam bende üstünden porta çalışıyorum , ama çok zor yapımı gerçekten .yibudak' Alıntı:atakan58' Alıntı:Romu Resmi Cm Downloads sayfasından indiriyorsunuz.
bi ara xda da yeni başlayanlar için miui portlama gibi konular vardı onları araştır derim.
Onlara baktım ama cihaza kitkatten portu gerekiyor.
Crackling sayfasındaki bilgiler de zayıf Mıuı imkansız ama blisspop cynogen mod 12.1 tabanlı belki o olabilir.
yibudak' Alıntı:Rygebin' Alıntı:yibudak' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Anladım hocam bende üstünden porta çalışıyorum , ama çok zor yapımı gerçekten .yibudak' Alıntı:geliştiriciler değil tek bir kişi tarafından geliştiriliyor ayrıca kendini geliştiriyorsun derken alan hakkında bilgi sahibi olmayı kastettim
Onlara baktım ama cihaza kitkatten portu gerekiyor.
Crackling sayfasındaki bilgiler de zayıf Mıuı imkansız ama blisspop cynogen mod 12.1 tabanlı belki o olabilir.
miui denenebilir çok fazla zor olacağını düşünmüyorum. aslında daha fazla geliştirici ile kernel'e yönelmek lazım da ben dahil kimse el atmak istemiyor bakalım intersectRaven ne yapacak
bugün kernel'ın yeni versiyonunu yayınlamış ama changelog eklememiş