casfort' Alıntı:Arkadaslar ekrani gece noduna aliyorum gozlerim agrimasin diye ama tus isiklarini kapatamiyorum. Nasil devre disi birakabilirim ?
tlhares' Alıntı:casfort' Alıntı:Arkadaslar ekrani gece noduna aliyorum gozlerim agrimasin diye ama tus isiklarini kapatamiyorum. Nasil devre disi birakabilirim ?
Orochi hocanın bir fix i vardı forumda tuş ışıkları için onu kurun ben her rom kurarken onu kuruyorum
casfort' Alıntı:tlhares' Alıntı:casfort' Alıntı:Arkadaslar ekrani gece noduna aliyorum gozlerim agrimasin diye ama tus isiklarini kapatamiyorum. Nasil devre disi birakabilirim ?
Orochi hocanın bir fix i vardı forumda tuş ışıkları için onu kurun ben her rom kurarken onu kuruyorum
hocam aradım bulamadım da elinizde varsa upload eder misiniz ya da link verebilir misiniz?
tlhares' Alıntı:casfort' Alıntı:tlhares' Alıntı:casfort' Alıntı:Arkadaslar ekrani gece noduna aliyorum gozlerim agrimasin diye ama tus isiklarini kapatamiyorum. Nasil devre disi birakabilirim ?
hocam aradım bulamadım da elinizde varsa upload eder misiniz ya da link verebilir misiniz?
Şu an normalde kaldığım yerde değilim ne bilgisayarım ne de Wifi m var kusura bakmayın ama Wifi bulursam muhakkak bakarım
[/quote
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-kk-kapasitif-tus-isiklarini-devre-disi-birakma.html
Buyur kardeş..
HasanVersion' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif] :rool: Çok heyecan verici gözüküyor[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Acaba Dual SIM mı? Ve ikinci simde 3G varmıdır? Performans durumu nedir [/font]