mhmetkya2777' Alıntı:
Ekran duvar kağıdını bir türlü tam yapamadım dpi ayarlarında mı sıkıntı var hangı resımı yaptıysam kırpmak zorunda kaldım . Her programı denedım olmadı yıne.
kullanıcağınız Duvar kağıdı 1440x1280 veya bunun eşit katları olmalıdır bu çözünürlükten farklı olan tüm resimler kırpılır
bu tüm android cihazlarda böyledir aşağıya ekran çözünürlüklerini yazdım discovery xhdpi ekran sahiptir
bunu daha öncede yazmıştım yine yazayım duvar kağıdı için çözünürlüğü hesaplamak için .
cihazın ekranın yatay çözünürlüğünü 2 ile çarpıp dikey çözünürlüğü ekleyeceksiniz
720x1280 = 1440x1280
480p 540p 720p 1080p
960x854 - 1080x960 - 1440x1280 - 2160x1920
HDPI - HDPI - XHDPI - XXHDPI
sergen038' Alıntı:
müzik dinlerken ses bir anda yarı yarıya düşüyor. Benden başka başına gelen var mı? Varsa çözümü nedir ?
Kitkat için Portlanan Walkmanlerde Olan Sorun Xloud Devre dışı kalıyor kitkat için yeni çıkan walkman portu varsa onları deneyebilirsiniz
ibrhm-7' Alıntı:
Şu roma güncelleme gelmemesi roma büyük haksızlık. ? Zaten şu an bile mükemmel bir rom lolipop güncellemesi yapılırsa tadından yenmez..?
Mesut094914' Alıntı:
Yazık oldu o zaman. En iyi rom bu forumda buydu
hakan_13' Alıntı:
Mesut094914' Alıntı:
Yazık oldu o zaman. En iyi rom bu forumda buydu
bencede öylee :what:
Demonhard' Alıntı:
Yazık oldu cidden en iyi romdu lollipop olmalıydı
@Dr.Razor™ artık discovery kullanmadığı için bu roma destek vermeyeceğini söyledi
ancak sizin istediğiniz biraz absurt oluyor lollipop xperia arayüze benzetmek sadece ikonlar vb ile olur .
bir çok uygulama kitkatta çalışmayacağı için yine mevcut launcher ve tema ile lp ikonları kullanmış olacaksınız
bu romu bu kadar seviyorsanız forumdaki anlatımları okuyarak romu istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz
.