Slience™
Yasaklı Üye
smnk' Alıntı:Sevgili kardesim denedim olmadi.o yuzden sordumSlience™' Alıntı:smnk' Alıntı:Galeri durdu hatasini cozebilen var mi
Yorumlari okursan dr razor hocam çözümü vermiş
O zaman bisey diyemem
smnk' Alıntı:Sevgili kardesim denedim olmadi.o yuzden sordumSlience™' Alıntı:smnk' Alıntı:Galeri durdu hatasini cozebilen var mi
Yorumlari okursan dr razor hocam çözümü vermiş
ufukx63' Alıntı:Sizin için belki önemli değil ama benim için önemli; Youtube videolar 10 saniye sonra açılıyor. geç açıldıgından kızım teli yere çalıyor. Orjinal romda tıklama ile açılması bir oluyor. Bu geç açılma çözümü varmıdır.
Edit : sorunu cozdum
Eien®' Alıntı:Ben gravity box ile aldim orta tusa menu tusuda orta tusta son uygulamalari gosteriyor suan guzel oldu
Fiziksel tuş islemleri bolumunden ayarlayabilirsinwahsi' Alıntı:Eien®' Alıntı:Ben gravity box ile aldim orta tusa menu tusuda orta tusta son uygulamalari gosteriyor suan guzel oldu
gravity box'la nereden yaptın hocam anlatabilir misin?
smnk' Alıntı:Galeri durdu hatasini cozebilen var mi
STAN' Alıntı:Fiziksel tuş islemleri bolumunden ayarlayabilirsinwahsi' Alıntı:Eien®' Alıntı:Ben gravity box ile aldim orta tusa menu tusuda orta tusta son uygulamalari gosteriyor suan guzel oldu
Galeri hatası icin fixi cwmden kurun mokke galerisidir bildigimiz galeri goruntusunde duzelir sanırım sorun :
https://yadi.sk/d/A1F-1CpUhfmQb
smnk' Alıntı:STAN' Alıntı:Fiziksel tuş islemleri bolumunden ayarlayabilirsinwahsi' Alıntı:Eien®' Alıntı:Ben gravity box ile aldim orta tusa menu tusuda orta tusta son uygulamalari gosteriyor suan guzel oldu
Galeri hatası icin fixi cwmden kurun mokke galerisidir bildigimiz galeri goruntusunde duzelir sanırım sorun :
https://yadi.sk/d/A1F-1CpUhfmQb
Fix yukledim ama sonuc ayni
D4RKW00D' Alıntı:stan bey wifi için gelen ve giden veri çubuğu kayboluyor fix verirmisiniz.
cesmi' Alıntı:ufukx63' Alıntı:Sizin için belki önemli değil ama benim için önemli; Youtube videolar 10 saniye sonra açılıyor. geç açıldıgından kızım teli yere çalıyor. Orjinal romda tıklama ile açılması bir oluyor. Bu geç açılma çözümü varmıdır.
Edit : sorunu cozdum
Nasıl çözdün
karaca78' Alıntı:Ufukx63 kardeş sağolasın
xposedxxx' Alıntı:görüntüden ibaret