Furkan_FS' Alıntı:Jest bölümündeki hareketler çalışıyor mu ?
Bir de bende Galeri Durdu hatası veriyor.Başka galeri yükleyeyim.
ytezer' Alıntı:çift tılkama ile kapama ve uyandırma var mı romda acaba
Son uygulamalar isini gravity box tan halledebilirsinasbuzu' Alıntı:mükemmel ötesi. tek sorun bana göre son uygulamalar tusu
ufukx63' Alıntı:Furkan_FS' Alıntı:Jest bölümündeki hareketler çalışıyor mu ?
Galeri durdu hatası yok baştan temiz olarak rom kur şuan ben de rom da 0 sıkıntı var.
o kadar yüklü foto yok eve geçince 1000 tane yakın foto atam sonuca bakarım. Yazarım sonucu burdan. link ata bilir misin play storeninFurkan_FS' Alıntı:ufukx63' Alıntı:Furkan_FS' Alıntı:Jest bölümündeki hareketler çalışıyor mu ?
Galeri durdu hatası yok baştan temiz olarak rom kur şuan ben de rom da 0 sıkıntı var.
AOSP'lerde de oluyor 400 resim var.Hepsini yukleyemiyor ve galeri duruyor ama az resim oldugunda açılıyor. Play Store'dan Sony Albüm yukleyince hepsini 1 saniyede yüklüyor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.albumufukx63' Alıntı:o kadar yüklü foto yok eve geçince 1000 tane yakın foto atam sonuca bakarım. Yazarım sonucu burdan. link ata bilir misin play storeninFurkan_FS' Alıntı:ufukx63' Alıntı:Furkan_FS' Alıntı:Jest bölümündeki hareketler çalışıyor mu ?
AOSP'lerde de oluyor 400 resim var.Hepsini yukleyemiyor ve galeri duruyor ama az resim oldugunda açılıyor. Play Store'dan Sony Albüm yukleyince hepsini 1 saniyede yüklüyor.
asbuzu' Alıntı:mükemmel ötesi. tek sorun bana göre son uygulamalar tusu
Furkan_FS' Alıntı:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.albumufukx63' Alıntı:o kadar yüklü foto yok eve geçince 1000 tane yakın foto atam sonuca bakarım. Yazarım sonucu burdan. link ata bilir misin play storeninFurkan_FS' Alıntı:ufukx63' Alıntı:Furkan_FS' Alıntı:Jest bölümündeki hareketler çalışıyor mu ?
smnk' Alıntı:Gelecwk surumu fix halinde verebilir misiniz.tesekkurler
Sildim ama yine galeri durdu.forumdaki bazi romlari kurunca bu oluyo.mesela iphone,bir tane daha vardiDr.Razor™' Alıntı:Edıt: galerı durdu hatası romdan kaynaklanmaz. Dcım klasoru ıcerısındekı gızlı dosyaları sılın
O kalıntılar buna sebep olur.