Bu sürüm ZTE A2017G için daha mevcut değil sadece kendi varyantı olan cihazı için güncel'i verildi. Global için çok yakında verilecek denilmiş A2017V... olanı ise çin modeli bir cihaz
Son düzenleme:
Bu sürüm ZTE A2017G için daha mevcut değil sadece kendi varyantı olan cihazı için güncel'i verildi. Global için çok yakında verilecek denilmiş A2017V... olanı ise çin modeli bir cihaz
Evet herkes bu ay'ı dört gözle bekliyor.Bekliyoruz bakalım hocam bu ay çıkacağı şeklinde haberler çoğunlukta.
A2017GV1.2.0B06) N VersionMerhabalar; telefonumu ( axon 7) ekran problemi nedeniyle servise vermiştim.
B06 Android'deydi Şimdi 7.1.1. ZTE 2017GV1. 2.0B03 olmuş ...
Kulaklık sesi çok iyiydi B06' da ..
B06 ya nasıl geçebilirim?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
A2017GV1.2.0B06) N Version
Yukarıdaki güncelleyi indir.
Winrar programı ile indirmiş olduğun paketin içindeki update.zip dosyasını çıkar ve
telefonun veya hafıza kartının ana menüsüne at.
Telefondan güncellemeyi kontrol et, güncellemeyi görünce güncellemeyi yap.
Hiçbir şeyin silinmez.
Türkiye'nin resmi ve en son güncellemesidir.
yükledim ben bunu şarjı hemen hemen aynı fakat telefon facede gezerken bile ısınıyor oyun oynarken şarjda takılı ise telefon çok kasıyor performans olarak beğenmedim geri döncem ama neye dönsem karar veremedim custom mu stock mu en iyisi hangisi acaba
Stok kullanmanı tavsiye ederim.yükledim ben bunu şarjı hemen hemen aynı fakat telefon facede gezerken bile ısınıyor oyun oynarken şarjda takılı ise telefon çok kasıyor performans olarak beğenmedim geri döncem ama neye dönsem karar veremedim custom mu stock mu en iyisi hangisi acaba
custom rom kullanacaksan:yükledim ben bunu şarjı hemen hemen aynı fakat telefon facede gezerken bile ısınıyor oyun oynarken şarjda takılı ise telefon çok kasıyor performans olarak beğenmedim geri döncem ama neye dönsem karar veremedim custom mu stock mu en iyisi hangisi acaba
evet buna geçtim memnunum bundancustom rom kullanacaksan:
AospExtended-v5.4-axon7-20180414-1325.zip tavsiye ederim.
oreo 8.1.0
Bu sitede hata veriyorevet buna geçtim memnunum bundan