SplassheR' Alıntı:
Xyoline' Alıntı:
Bana göre Türkçe orta-zor, Sosyal kolay-orta, Matematik zordu. TMci olduğum için Fen'e bakmadım.
Merhaba kardeşim öncelikle istediğin puanı alırsın umarım.Sorular nasıldı hangi konular felan vardı aklında varsa yazabilir misin?
Hocam inanın şuan aklıma konular gelmiyor. Sınavı çabucak unutmak istediğimden herhalde. Ama sorularla ilgili genel bir yorumlar yapabilirim;
Türkçe genel olarak orta zorluktaydı ama birkaç sorusu ağır bir anlatımla yazılan paragraflar içerdiği için çabuk dikkat dağıtabiliyordu. Özelikle benim kitapçığın son 3 sorusu bir paragraf üzerinden yorum yapmakla ilgiliydi, ki ben bir paragraf verilip 2 soru sorulunca bile çabucak dikkatim bozuluyordu. Cevap şıkları çoğu soruda birbirine çok benziyordu, cidden aralarında seçim yapmakta zorlandım. İyice moralim bozuldu.
Sosyal genel olarak kolaydı, en çok Coğrafya'dan çekiniyordum ama yapılabilir sorulardı.
Matematik sorularının zorluğu uzun ve çabuk yanlış yapılabilecek işlemlerle çözülmesinden kaynaklanıyordu. Ben Matematiğin ortalarına kadar güzel gelmiştim ki bildiğim bir soruda işlem uzunluğundan ve durmadan hata yapmamdan moralim bozuldu. Şunu özellikle diyeyim Matematik için; Gerçekten yapılabilinecek sorulardı.
Fen'e hiç bakmadım zaten.