Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimMerhaba. Direkt rom kurun bakalım. Olması gerek. :emoji_slight_smile:
Hayır romu kuramadımMerhaba. Söz konusu romu kurdunuz mu? Kurduysanız sorun kalmamıştır. :emoji_slight_smile:
Ayarlarla oynamadım ( emin olmak için barsayılan ayarlara aldım ama yine olmadı) ancak ilk wipe yaparken yanlışlıkla iptal ettim sanırım. O zamandan beri böyle oluyoTWRP nin ayarlar kısmı ile oynadiniz mi. Ayarlar a girip varsayılan i seç birde öyle dene.
Eger olmaz ise twrp de sıkıntı var. Bozulmuş olabilir. Tekrar twrp yi yükleyip deneyiniz.
Gerekli veri , uygulama , medyalarinizi yedekleyip stock romu yukleyin sorun cozulurAyarlarla oynamadım ( emin olmak için barsayılan ayarlara aldım ama yine olmadı) ancak ilk wipe yaparken yanlışlıkla iptal ettim sanırım. O zamandan beri böyle oluyo
stock romu kurmam için pc den sp flash tool ile yüklemem gerekiyor ama ne yaptıysam pc den yapamadım sürekli bir sorun çıktı :/Gerekli veri , uygulama , medyalarinizi yedekleyip stock romu yukleyin sorun cozulur
Dediginiz wipe islemini iptal etmenizden dolayi cache bellginde sorun olusmuş , buyuk ihtimalle unmout yapamiyor :emoji_slight_smile: