mrlndgn' Alıntı:Wpa suplicant.conf Dan sil oraya kayıtlıdır tablete girdiğin tüm wifi şifreleri.
mrlndgn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Wifi suplicant.conf Dan sil oraya kayıtlıdır tablete girdiğin tüm wifi şifreleri.
tayfunn' Alıntı:Mrb
Rootlu tabletle fatihe baglandım unutamıyorum yardımcı olun
theblackhuman' Alıntı:tayfunn' Alıntı:Mrb
Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor
tayfunn' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:tayfunn' Alıntı:Mrb
Küçük f li olana bağlandıysan unutamassın format atman gerekiyor
Kucuk f li, sıfırlasak?
mrlndgn' Alıntı:Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin.
Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorertayfunn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin.
Bulamadım :/
mrlndgn' Alıntı:YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin.
Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorertayfunn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Cihaz/data/misc/wifi/wifi suplicant.conf gir ona görürsün tüm şifreleri istersen onu kes sd card at istersen fatih ssid falan kısmını sil seçim senin.
tayfunn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin.
O dosya yok ama
theblackhuman' Alıntı:tayfunn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin.
O dosya yok ama
Sende twrp varmı
tayfunn' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:tayfunn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin.
Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorertayfunn' Alıntı:Bulamadım :/
O dosya yok ama
Sende twrp varmı
Var
theblackhuman' Alıntı:tayfunn' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:tayfunn' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:YaV gerek yok formata sen o wifisuplicant.conf dosyasını direk kes at sd carda tablete girdigin tüm wifi sifrelerinin unutuldugunu göreceksin.
Root izni gereken bi dosya yöneticin olmalı örn es dosya veya root Explorer
O dosya yok ama
Sende twrp varmı
Var
Format at gitsin o zaman resimlerin dosyaların fala gitmez zaten sadece uygulamalar gider
mrlndgn' Alıntı:Klasörü niye sildin neyse data zaten bişey olmaz