umutcan323
Geliştirici Üye
@"seramik111" Çalışmalarını kesinlikle deniycem kardeşim eline sağlık. 10 tane felan eklenti yapıp miui eklentileri diye bir konu açar oraya hepsini koyarsın
bild' Alıntı:Mukemmel eklentileri bekliyorum
bild' Alıntı:2 eklentiyide denedim mükemmel eline sağlık
netline' Alıntı:Şimdi kurdum baya güzel çok kurcalayacak vakit bulamadım içinde gelen uygulamalardan kaldırılması gerekenler var mı? Ya da gereksiz yer kapladığını düşünüp kaldır dediğiniz var mı?
Unutmadan bir de güncelleyici adlı uygulamada güncelleme var güncelleme yapmak gerekiyor mu onu?
Ayarlara gel duvar kagidi var gir. Duvar kagidi sec yap. Ordan sonra normal fotolar gelicek en asagi in galeri var bas ordan sec.kootra4153' Alıntı:Kardesim miui de duvar kagıdını degistiremiyomuyuz degistiriliyosa nasil degistiriliyo soylermisin room icin tesekkurler ornek verebilirsem kendi fotofrafimi divar kagidi yapmak istiyorum nadil yapabilirim
Teşekkür ederim ama maalesef bilgisayar kullanıyorum bu arada yaptığın modlar çok süper olmuş eline sağlıkseramik111' Alıntı:bnymnxd' Alıntı:Kardeşim orijinal lollipop yüklü bende nasıl recovery yükliyeceğim
ben yardımcı olabilirim öcelikle şu linkteki romu ve içindeki araçları indirmen gerek http://www.tabletpiri.com/konu-casper-via-v5-rom-17-09-2014.html
daha sonra romu bi klasöre at masa üstüne rom yazan klasörü daha sonra driverleri ni mutlaka yüklemelesin pc ye yolu C/WİNDOS/SYSTEM32 dahasonra rom klasörünün içini aç orda recovery.img var onu http://forum.turkdevs.com/konu-casper-via-v5-philiz-touch-recovery-yukleme-rehberi.html bu recoweryle değiştir son adım flash toolu aç klasörün içinde flash_tool.exe çalıştır sağ üst Scatter-loading tıkla rom klasörünü göster seç şimdi telefonu kapat dowunload butonuna tıkla 2 saniye bekle bağladığın usb kablosunu çek 2 saniye bekle geri tak driver yüklenmeli eğer altta kırmızıdan sonra mor ardından sarı gelirse yüklemeye başlıoyr demektir sarı bitene ortada kocaman bi ok işareti çıkana kadar bekle ok çıkınca usbden çıkar power+sesaçma ve kısma tuşuna birlikte bas ufak ikitane yazı çıkıcak yukarı tuşa iki defa bas recowery karşında miui romunu da sd kartına at önce wipe format options +clear new rom ok le daha sonra idirdiğin romu insttal sd cart1 de bul tıkla yes bekle yüklicek bitti diyene kadar bitince geri geri system reboot de bitti hayırlı olsun miui in oldu.
rehberim gözükmüyor nasıl telefon numaralarımı gösterebilirm yardım !!umutcan323' Alıntı:-------------------İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR... PORTLAMASI ZAMAN ALIR-------------
TELEFONDAN KONU EKLİYORUM BOZUKLUK OLABİLİR. KUSURA BAKMAYIN YANİ
İşte sonunda en stabil olan son güncelleme miui romuyla karşınızdayım
Rom Özellikleri
-4.4.2
-En son güncellemedir.
-Hiçbir hata bulunmaz. Sadece galeriya gecerken hatta var.
-Türkçe dilde tema indirilebilir.
-Batarya performansı ve şebeke çekim gücü muhteşem derece iyi
-Rom performansı çok hızlı. Bu romu bırakamaycaksınız.
-İFont a felanda gerek yok. Hersey calısır.
-Yüklü gelen uygulamaları silin
-Reflesh derdi bitti. Uygulama gecisleri cook hızlı
-Denemessen pisman olursun
NOT: İNGİLİZCE KURULUM YAPIN. SONRA TÜRKÇEYE ÇEVİRİN
NOT: RAM KULLANIMINA BAKMAYIN. HİÇ BİR SORUN YAŞAMAZSINIZ
ROM HATALARI
-Hiçbir hata yok. Bulan söylesin
ROM YÜKLEME TALİMATLARI
-Factory reset
-wipe data/cache
Flash miui.zip
-Reboot system
Download: MİUİ 7 V6.1.7 BY UMUTCAN
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN. PC OLMADAN PORTLADIM. ÇOK UĞRAŞTIM BAŞARDIM.