Doğukan Fertelli
Kayıtlı Üye
RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM
WhatsApp durduruldu problemi alıyorum ne yapmalıyım
WhatsApp durduruldu problemi alıyorum ne yapmalıyım
Doğukan Fertelli' Alıntı:WhatsApp durduruldu problemi alıyorum ne yapmalıyım
SuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:Her romda işe yarar mı buSuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:Fixini hazirlayabiliriz. Android m v3 veya v4 romdan systemui alinca sanal tuslar sorun cikarmiyor
Abi 3 4 tane romdan systemuı aldım hiç biri olmadı hangi romu kurduysam aynı hatayı verdi stock romda bile kafayı yemek üzereyim :S:S
Başka ROM demedim ki bizim romun eski sürümleri dedim
Sizi daha fazla uğraştırmamak için fix hazırladım
Link: m_sanaltusfix.zip | Yadi.sk
Hayir sadece bu rom icin
Orhan Duygun' Alıntı:arkdalar twrp recovery i yükledim sonra android m v5 romu kurdum şebeke gitti geçersiz ımeı diyor ne yaptımsa gelmedi moble unccle olsun mtk engineer olsun writer 1.5.3 olsun ne denedimse düzelmiyor yokmu bunu çaresi
shepherd34' Alıntı:bildirim cugunu asagi indirdim.Simdi bildirimler kismina nasil gecebilirim htc one m8 de iki kez cekince mobil veri _ ekran dondurme aciliyor bu bildirim cubugu biraz ilginc geldi.Birde v6 surum gelirse s6 klavye ve exdialer eklenirse tadindan yenmez Tesekkurler
shepherd34' Alıntı:bildirim cugunu asagi indirdim.Simdi bildirimler kismina nasil gecebilirim htc one m8 de iki kez cekince mobil veri _ ekran dondurme aciliyor bu bildirim cubugu biraz ilginc geldi.Birde v6 surum gelirse s6 klavye ve exdialer eklenirse tadindan yenmez Tesekkurler