SuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:Beyler benim telefonun kapasitif tuşları bozuk. Sanal tuş eklediğim zaman rom çöküyor ne yapmam gerek
Fixini hazirlayabiliriz. Android m v3 veya v4 romdan systemui alinca sanal tuslar sorun cikarmiyor
Mince57' Alıntı:Üst barı açınca uçak modunun solundaki yere bastığımda com.android.sytemui hatası aliyorum sürekli sizdede öyle birşey oluyormu?
cevdetyildiri' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:Beyler benim telefonun kapasitif tuşları bozuk. Sanal tuş eklediğim zaman rom çöküyor ne yapmam gerek
Fixini hazirlayabiliriz. Android m v3 veya v4 romdan systemui alinca sanal tuslar sorun cikarmiyor
Abi 3 4 tane romdan systemuı aldım hiç biri olmadı hangi romu kurduysam aynı hatayı verdi stock romda bile kafayı yemek üzereyim :S:S
tayyip' Alıntı:Selamun aleykum bu akilli cevaplamayi tamamen iptal etmek istiyorum nasil hallederim ???
Beko bu nasıl bi rekor la kaç mah lık batarya kullanıyon :dry: :| :what:TheHeroeS' Alıntı:
Sarj performansini merak edenlere
canbedirhan12' Alıntı:Discovery'm(16gb) açtıktan bir süre sonra donuyor. Yani kapanmadan ekran açık. Garantiye gonderdim anakarta mudahale edilmiş diyerek 300 küsur masraf verdiler. Yaptırmadım. Sonra rom atayım dedim ve bu romu attım ve aynı şey devam etti. Sizce ne yapmalıyım?
Creative®' Alıntı:canbedirhan12' Alıntı:Discovery'm(16gb) açtıktan bir süre sonra donuyor. Yani kapanmadan ekran açık. Garantiye gonderdim anakarta mudahale edilmiş diyerek 300 küsur masraf verdiler. Yaptırmadım. Sonra rom atayım dedim ve bu romu attım ve aynı şey devam etti. Sizce ne yapmalıyım?
cihazla alakalı sorun oldugu için birşey diyemem
Tilki24' Alıntı:Darilmaca gucenmece olmasında bok gibi durmadan systemui hatası animasyonlar yüzünden kasma çok var duzeltilsin arayüz 10 numara bide o ayardaki pil yuzdesiymus falan kaldırılsın gravity box
Tilki24' Alıntı:Darilmaca gucenmece olmasında bok gibi durmadan systemui hatası animasyonlar yüzünden kasma çok var duzeltilsin arayüz 10 numara bide o ayardaki pil yuzdesiymus falan kaldırılsın gravity box
canbedirhan12' Alıntı:Discovery'm(16gb) açtıktan bir süre sonra donuyor. Yani kapanmadan ekran açık. Garantiye gonderdim anakarta mudahale edilmiş diyerek 300 küsur masraf verdiler. Yaptırmadım. Sonra rom atayım dedim ve bu romu attım ve aynı şey devam etti. Sizce ne yapmalıyım?
Creative®' Alıntı:Beko bu nasıl bi rekor la kaç mah lık batarya kullanıyon :dry: :| :what:TheHeroeS' Alıntı:
Sarj performansini merak edenlere
Her romda işe yarar mı buSuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:Beyler benim telefonun kapasitif tuşları bozuk. Sanal tuş eklediğim zaman rom çöküyor ne yapmam gerek
Abi 3 4 tane romdan systemuı aldım hiç biri olmadı hangi romu kurduysam aynı hatayı verdi stock romda bile kafayı yemek üzereyim :S:S
Başka ROM demedim ki bizim romun eski sürümleri dedim
Sizi daha fazla uğraştırmamak için fix hazırladım
Link: m_sanaltusfix.zip | Yadi.sk
cevdetyildiri' Alıntı:Her romda işe yarar mı buSuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:cevdetyildiri' Alıntı:Beyler benim telefonun kapasitif tuşları bozuk. Sanal tuş eklediğim zaman rom çöküyor ne yapmam gerek
Başka ROM demedim ki bizim romun eski sürümleri dedim
Sizi daha fazla uğraştırmamak için fix hazırladım
Link: m_sanaltusfix.zip | Yadi.sk