murat61' Alıntı:3 için beklemedeyiz v2 de hafif kasmalar var bilginize
tearszz' Alıntı:V3 sürüm notları neler olacak??
Mesut094914' Alıntı:V3e ne kadar var. V2de whatsappta ismimi yazamıyorum. Bu sorun romdan kaynaklı mı acaba?
Bildirimlerin olduğu yeri bildirim olduğu zaman göstermiyorCreative®' Alıntı:misraa' Alıntı:Arkadaşlar bildirim çubuğu sıkıntılı.
Sağ üstteki boşluğu diyorsan oraya çözüm bulacaz.
Alperen4242' Alıntı:Acaba yeni sürüm ne zaman eklenebilir? Bir de rom tamamen türkçe mi?
Mesut094914' Alıntı:Bu dinamik durum çubuğunu şu an kullandığım roma ekleme şansım var mı. Varsa da nasil yükleyebilirim?
SLayer' Alıntı:@Creative® acaba su launcherı nasıl değistirebilirim harfli olmasını istemiyorum
Mesut094914' Alıntı:S6 ROM yukledim simdi. Ama bunda sadece sistem uygulamalarında calisiyor. Whatsapp face twitterda çalışmıyor. Bu ROM işlerinden hiç anlamak nasıl bulurum bilmiyorum
?
Creative®' Alıntı:Mesut094914' Alıntı:S6 ROM yukledim simdi. Ama bunda sadece sistem uygulamalarında calisiyor. Whatsapp face twitterda çalışmıyor. Bu ROM işlerinden hiç anlamak nasıl bulurum bilmiyorum
?
Bu romda öyle bi sorun yok bizde tüm uygulamalarda çalışıyor
Mesut094914' Alıntı:Creative®' Alıntı:Mesut094914' Alıntı:S6 ROM yukledim simdi. Ama bunda sadece sistem uygulamalarında calisiyor. Whatsapp face twitterda çalışmıyor. Bu ROM işlerinden hiç anlamak nasıl bulurum bilmiyorum
?
Bu romda öyle bi sorun yok bizde tüm uygulamalarda çalışıyor
Pekl bu romdakini simdi kullandığım roma aktaramaz mıyım