selamRygebin' Alıntı:3.6 Yayınlandı.
Rygebin' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@Rygebin 3.6 yok ortada.
Birazdan gelir uploud ediyorum dediydi gördüğümde
eskiyapar' Alıntı:@Rygebin bu ruslara güvenilir mi?
Mamalama' Alıntı:Romu kurdum Telefon acilis ekranına geliyor geri kapanıyor hala devam etmekte sorununu bilen varmi acaba
yusuppp' Alıntı:Romu twrp ile kurmayı denedim wipeleri yaptım 1 dakika sürdü install rom dedim yüklemedi cihaz bootta kaldı şimdi ? yardım lütfen
Evet calisiyor ve gayet stabil bir romUtkuAblakTR' Alıntı:Mobil Veri Çalışıyor mu ?
lordexelion' Alıntı:Bu romu önceden sevmezdim ama şuan bu romu kullanıyorum süper olmuş ellerinize sağlık
bi sorum olacak bende 3.5 var.Üstüne 3.7 flaslasam wipe yapmadan olurmu verilerimi kaybetmemek için ? veya nasıl güncelleyebilirim verileri kaybetmemek için tekrar teşekkürler.
@"Atakan58" @"Rygebin"
Atakan58' Alıntı:Ekran Görüntüleri Güncellendi v3.7
firat02' Alıntı:
@"atakan58" bu tema link verebilir misn. Teşekkürler şimdiden
eskiyapar' Alıntı:Bu romu kullanan arkadaşlar.Ota güncelleme yaparken, sitesine yönlendirip dosyayi telefonun dahili depolamada Storage içerisine indiriyor. Kendi twrp recoverysine gidip inen dosyayi yüklüyoruz. Wipe cache dalvic cache yapip reboot diyoruz. Açilirken optimize ediyor. Rom iyice hızlanmış ve stabil.
Amazing' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Bu romu kullanan arkadaşlar.Ota güncelleme yaparken, sitesine yönlendirip dosyayi telefonun dahili depolamada Storage içerisine indiriyor. Kendi twrp recoverysine gidip inen dosyayi yüklüyoruz. Wipe cache dalvic cache yapip reboot diyoruz. Açilirken optimize ediyor. Rom iyice hızlanmış ve stabil.
Hocam peki yuklu uygulamalar siliniyor mu?