aslan568' Alıntı:kardeş direk indirip recoveriden direk install deyip kurabilirmiyiz wipe gerek varmı?
aslan568' Alıntı:kardeş direk indirip recoveriden direk install deyip kurabilirmiyiz wipe gerek varmı?
Wes' Alıntı:aslan568' Alıntı:kardeş direk indirip recoveriden direk install deyip kurabilirmiyiz wipe gerek varmı?
Sıfırdan rom kurar gibi kurun. Wipeler dahil.
DarkOfTheKnight' Alıntı:aslan568' Alıntı:kardeş direk indirip recoveriden direk install deyip kurabilirmiyiz wipe gerek varmı?
Sadece dalvik cache wipe kurabilirsiniz aslında fakat stabil bir yöntem değil. Kasmalar yaşarsınız.
fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
Rygebin' Alıntı:fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
6.0 romlarda sorun yaratmaz. 5.1.1 e getirilemez.
Rygebin' Alıntı:fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
Şahsen bu kerneli 6.0.1 stockta görmeyi isterim
Adreno idler, westwood ve bugün romu test ettim renk geliştirme hakkında tonla şey var. Stock romda da olsa bu kernel seviniriz
DarkOfTheKnight' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
Adreno idler, westwood ve bugün romu test ettim renk geliştirme hakkında tonla şey var. Stock romda da olsa bu kernel seviniriz
Geliştiriciye mesaj atıp Universal Kernel haline getirmesini isteyebiliriz.
Nhmanas' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
Ben mesaj attım da geri dönüş olmadı belki burada çare bulurum dedim
DarkOfTheKnight' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:6.0 romlarda sorun yaratmaz. 5.1.1 e getirilemez.
GM4G ile aynı çipsetli Yu Yuphoria için efsane kerneller var gördükçe kıskanıyorum Şöyle adam gibi bi kernel gelse de rahatlasak.
Rygebin' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Şahsen bu kerneli 6.0.1 stockta görmeyi isterim
GM4G ile aynı çipsetli Yu Yuphoria için efsane kerneller var gördükçe kıskanıyorum Şöyle adam gibi bi kernel gelse de rahatlasak.
Kernel portlanmıyor malesef
Ya aslında ilk generation tüm cihazlarda double tap wake up vardı. Onu getirebilirsek çok iyi olacak keşke .DarkOfTheKnight' Alıntı:ortlayalım demedim zatenAma kaynak kodları açık olduğundan ondaki özelliği bu cihaza getirebiliriz. One Team'den bunu bekliyorum haberiniz olsun
Rygebin' Alıntı:Ya aslında ilk generation tüm cihazlarda double tap wake up vardı. Onu getirebilirsek çok iyi olacak keşke .DarkOfTheKnight' Alıntı:ortlayalım demedim zatenAma kaynak kodları açık olduğundan ondaki özelliği bu cihaza getirebiliriz. One Team'den bunu bekliyorum haberiniz olsun