Amazing' Alıntı:Hocam elinize saglik daha yeni goruyorum.
İnternet hizi suan yavas kendine gelince hemen yuklerim.Emeginiz cook Allah razi olsun.
Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam elinize saglik daha yeni goruyorum.
İnternet hizi suan yavas kendine gelince hemen yuklerim.Emeginiz cook Allah razi olsun.
Pek iyi değil beğenmessin herhalde kimse sevmemiş.
Amazing' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam elinize saglik daha yeni goruyorum.
Pek iyi değil beğenmessin herhalde kimse sevmemiş.
Bende suan pek bir sikinti cikmadi.
Pil performasi bana gore diger custom romlardan daha iyi ben begendim henuz sorun cikarmadi ileridede cikarmaz herhalde.Bir tek sorunum var gapps flaslarken Error code:64 hatasi veriyor nasil halledebilirim?
Furkanbstpe' Alıntı:gta san andreas calıstırıyor mu ? stock 6.0.1 de hata veriyodu durduruldu hatası
Ramazan107712' Alıntı:bu romu etab5 e uygularsak birşey olurmu
Atakan58' Alıntı:Ramazan107712' Alıntı:bu romu etab5 e uygularsak birşey olurmu
Birşey olmaz. Zaten Yükleyemesin.
opcorn:
Amazing' Alıntı:Hocam v1.8 guncellemesi geldi.Yuklememde bir sikinti olurmu?Ayrica bu rom unoffical degilmiyidi nasil bizim cihaza guncelleme geldi? :adyo:
Amazing' Alıntı:Hocam v1.8 guncellemesi geldi.Yuklememde bir sikinti olurmu?Ayrica bu rom unoffical degilmiyidi nasil bizim cihaza guncelleme geldi? :adyo:
eskiyapar' Alıntı:Bütün reklamlara tıklıyorum.Bir diyin ağalar.V 1.8 direk yüklesem cihaz brick falan olur mu? :laugh:
Atakan58' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Bütün reklamlara tıklıyorum.Bir diyin ağalar.V 1.8 direk yüklesem cihaz brick falan olur mu? :laugh:
Oem kilidin açık olduğu sürece Brick olsada sıkıntı olmaz.
Xda'daki Rom Yüklenmiyor cihaza doğrudan.
Romu Tamamen açıp düzenlemek gerekiyor.
Gelen güncellemede büyük ihtimal Full Rom halinde ve yine yüklenmeyecek.
DarkOfTheKnight' Alıntı:http://forum.xda-developers.com/wileyfox-swift/general/unofficial-twrp-2-8-7-1-t3267210
Bu recovery ile yeni güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Yok onu düzenle bunu düzenleye gerek yok.
darx' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:http://forum.xda-developers.com/wileyfox-swift/general/unofficial-twrp-2-8-7-1-t3267210
Bu recovery ile yeni güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Yok onu düzenle bunu düzenleye gerek yok.
İyi de build.prop meta-inf vs. dosyaları GM 4G'ye göre ayarlı gelen güncelleme başka cihaza göre nasıl yüklenecek?