darx' Alıntı:Gapps kuramadik ya hata veriyor
mahir02' Alıntı:darx' Alıntı:Gapps kuramadik ya hata veriyor
Dedikleri bire bir uygularsan yüklenir aksi halde recovery değiştir twrp2 ile yap.. büyük ihtimalle sende dönersin cm ya da wileye rom tam oturmamış daha
Dönüş yaparsan Görüşlerini beklerimdarx' Alıntı:mahir02' Alıntı:darx' Alıntı:Gapps kuramadik ya hata veriyor
Dedikleri bire bir uygularsan yüklenir aksi halde recovery değiştir twrp2 ile yap.. büyük ihtimalle sende dönersin cm ya da wileye rom tam oturmamış daha
Gapps'ı romun hemen arkasından kurmak gerekiyor öyle yapınca oldu. Şimdilik iyi gidiyor rom. Hata veren uygulamalar yerine alternatiflerini yükledim
mahir02' Alıntı:Maalesef bnde bir saat olmadan geri döndüm cm 12.1 nightly'e nightly sanırım bağımlılık yaptı bende :rofl:
mahir02' Alıntı:Dönüş yaparsan Görüşlerini beklerimdarx' Alıntı:mahir02' Alıntı:darx' Alıntı:Gapps kuramadik ya hata veriyor
Gapps'ı romun hemen arkasından kurmak gerekiyor öyle yapınca oldu. Şimdilik iyi gidiyor rom. Hata veren uygulamalar yerine alternatiflerini yükledim
darx' Alıntı:Eleven'i kaldırıp yerine Material Apollo yükledim. AudioFX kaldırıp Viper olan paketi yükledim süper oldu.
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Maalesef bnde bir saat olmadan geri döndüm cm 12.1 nightly'e nightly sanırım bağımlılık yaptı bende :rofl:
Sizi geçtim Atakan da geri döndü
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Maalesef bnde bir saat olmadan geri döndüm cm 12.1 nightly'e nightly sanırım bağımlılık yaptı bende :rofl:
Sizi geçtim Atakan da geri döndü
Wileyfox döndüm resmi olsun dedim https://cyngn.com/support @"Rygebin" burdan wileyfox a ait olan signed.zip te twrp ile oluyor mu yoksa sizin son verdiğiniz zip mi bu?
mahir02' Alıntı:Baktım arada 40 mb vs fark var ama sürüm aynı 33J yani? @"Rygebin"