RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS)
Var
Semihzeal' Alıntı:Android 6.0.1 den direk geçiş varmı arkadaşlar ?
Var
Semihzeal' Alıntı:Android 6.0.1 den direk geçiş varmı arkadaşlar ?
Tesekkurler hocam bide sitede problem mi var ben bilgisayardan girince site cok kasiyor agir calisiyor ve bazı sorular sormak istiyorum. Romu uzun sure kullandınızmı yada kullanan arkadaslar beni bilgilendirebilir mi ? 6.0.1 den bu custom roma gecmelimiyim? 6.0.1 de arayuzde kasmalar bildirim panelinde kasmalar ve uygulamarda kasmalar yasiyorum. Yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim tesekkurlereskiyapar' Alıntı:Semihzeal' Alıntı:Android 6.0.1 den direk geçiş varmı arkadaşlar ?
Var
Rygebin' Alıntı:V2 de bu tip problemler yok , Os Rom olduğu için sorun yaratmaz. Resmi yazılım hatalar birşekilde çözümlenebiliyor.
MuhammedKarakus' Alıntı:rremix romdan gecmeyi düşünüyorum
isinma ve pil tüketimi benim icin onemli
tavsiye edermisiniz. bu romu
ayrica rremixde oldugu gibi sanal tuşları gizleme tam ekran kullanma. mevcutmu romda?
ahmetgs16' Alıntı:Sim ayarini 3g yada 4g yapinca tel.cekmiyor. 2g yapinca full cekiyor fakat H+ olmuyor E oluyor.Ayni noktada discovery1 kullanan arkadasinki full cekiyor ve H+ oluyor.(operator her iki telde de vadofone) ne yaptiysam sonuc alamiyorum.lutfen yardim..
Onları gizlesek daha iyi olur. Sorun çıkmasın.eskiyapar' Alıntı:Kaan bir şey tavsiye etsem kızar mısın?Konuların eski sürümlerini şöyle bir ayıklasan.Hatta at çöpe.Yeni sürümlerini güncel kurulumları ile versen.Bence hata yapma ihtimalleri ve sorulacak soru sayısı da azalır
UtkuAblakTR' Alıntı:V3'un albenisi ne ?
UtkuAblakTR' Alıntı:Yanı pas33j den sonraki güncelleme mi ?
ahmetkkcl' Alıntı:5.1.1 mi hala kaan hocam
Son versiyon Rom'a güncellendi.Bahad1r' Alıntı:V3 de ne gibi değişiklikler var Hocam?