Zaten o ekliydi dedim ya sonuncu olmuyorhidryhme' Alıntı:Hocam sorunu çözdüm v75 sdk22 xposed modülünü flaslarsak oluyor konuya onu eklerseniz diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz
İlk başta ısınabilir..nsyrc' Alıntı:Arkadaşlar romu yükledim ama telefon normal kullanımda bile ısınıyor. Bir çözümü var mı acaba?
Rygebin' Alıntı:İlk başta ısınabilir..nsyrc' Alıntı:Arkadaşlar romu yükledim ama telefon normal kullanımda bile ısınıyor. Bir çözümü var mı acaba?
Daha sonraları düzelecektir..
Uygulamalar tam oturuna kadar , ayrıca tüm uygulamalar yüklendiğinde ve çalışma alışkanlığına bağlı olarak daha da hızlanır, ısınmaması gerekir.nsyrc' Alıntı:Sonra derken ne kadar sonradün yükledim romu
Rygebin' Alıntı:Uygulamalar tam oturuna kadar , ayrıca tüm uygulamalar yüklendiğinde ve çalışma alışkanlığına bağlı olarak daha da hızlanır, ısınmaması gerekir.nsyrc' Alıntı:Sonra derken ne kadar sonradün yükledim romu
Rica ederim..nsyrc' Alıntı:Anladım. İlginiz için teşekkür ederim.
solo1990' Alıntı:Beyler Wileyfox Swift v2 Cyanogen OS [12.11.15] bu kurup üstüne need rom kurmaya gerek var mı
Sobatabak' Alıntı:ATAKAN hocamin attığı ROM ile need ROM linki aynimi?
UtkuAblakTR' Alıntı:Elveda Wileyfox... Hoş Geldin Stock
UtkuAblakTR' Alıntı:Elveda Wileyfox... Hoş Geldin Stock
erenntascii' Alıntı:@"evliyacelebi" o stock ROM da da oluyor instagramda
evliyacelebi' Alıntı:UtkuAblakTR' Alıntı:Elveda Wileyfox... Hoş Geldin Stock
Ben de öyle yaptım hocam 5.1.1'deyim şu an. Ama bu da çok kullanışsız ya
Özellikle dual simde arama sonlandırma sonunda alt ortada tahminimce hangi simi kullandığımızı gösteren ovalimsi gri bar yok mu, çok sinir bozucu çok. Cyanogenmod 12.1 mi kurmalı 6.0'a mı geçmeli RREMİX mi kullanmalı çok karışık kafam :
Hani buna marshmallow geldi ama şu an o kurulu değil demek de üzüyor adamı bi yerde.
erenntascii' Alıntı:@"evliyacelebi" o stock ROM da da oluyor instagramda
Bu arada hocam ben zaten sansürlemiştim ne gerek vardı mesajı düzenlemeye