Rygebin' Alıntı:Denetim masası ) aygıt yöneticisine girin Android yazanı bulup güncelleştir diyin oradan ADB İnterfacei seçin..
Rom'a güncelleme geldi ... 36,5 mb boyutu
erenntascii' Alıntı:Kaan hocam bişey diycem
Google cihazları gibi 2 sene boyuncamı alcak güncellemeleri
Rygebin' Alıntı:Denetim masası ) aygıt yöneticisine girin Android yazanı bulup güncelleştir diyin oradan ADB İnterfacei seçin..
Rom'a güncelleme geldi ... 36,5 mb boyutu
Atakan58' Alıntı:Konu tamamen güncellendi. Anlatım, Ekran görüntüleri ve Video dahil.
@"Rygebin" Sürpriz! :basketball:
Elinize sağlık hocam. Bu arada, son güncellemeyle ilgili bilgi var mı hala düşmemiş bende. Yenilik bi ekleme bir şey falan?
Yükledikten sonra 2 tane daha geldi, yakın zamanda gelir..Amazing' Alıntı:Hocam roma artik guncelleme gelmiyormu?Yukledim son surum yuklu diyor.
Rygebin' Alıntı:Yükledikten sonra 2 tane daha geldi, yakın zamanda gelir..Amazing' Alıntı:Hocam roma artik guncelleme gelmiyormu?Yukledim son surum yuklu diyor.
Tabiki hocam.Amazing' Alıntı:Saolun hocam son birsey sorucam.Bu romdan remix romunu yukleyebilirmiyim?
Rygebin' Alıntı:Tabiki hocam.Amazing' Alıntı:Saolun hocam son birsey sorucam.Bu romdan remix romunu yukleyebilirmiyim?
Zaten güncelleme geldi, kasmıyor bende seninki daha çok kişisel bir sorun sanırım..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin ya hocam su kasma için bi fix yapsaniz ya da cyanogenmod 12.1 aynı performansı verir mi ?
Rygebin' Alıntı:Zaten güncelleme geldi, kasmıyor bende seninki daha çok kişisel bir sorun sanırım..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin ya hocam su kasma için bi fix yapsaniz ya da cyanogenmod 12.1 aynı performansı verir mi ?