R
Rygebin
RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
Recoveryden wipeları yap gelir.
Recoveryden wipeları yap gelir.
metehank9328' Alıntı:rewcovery e girmiyor
cevapp ????????? :badday:
ya yardımcı olunnnnnnnn
tcan' Alıntı:Merhaba yeni kaydoldum.
En iyi ses kalitesi için hangi rom'u tercih etmeliyim? Bu iyi mi? 6.0.0 berbat çünkü.
Şarjı iyi gitmiyor fakat hızlı şarj ediyor.usmcsas' Alıntı:Sanki bu romda şarj dayanmıyor gibi ama hızı falan iyi ne yapsam bilemedi m
Cm yi öneririm 12.1 de finale yaklastiklari için stabil pil durumu stock kadar var sabah taktım akşama gez dolaş oyun oyna net 3g de şuan yüzde 15 kaldı cm13 yakın olduğu için 12.1 stabil yani no problem Gönül rahatlığıyla kurabilirsin sonuçta microsoft adamların peşinde düşmüş cyangenmodcularla anlaşmak için adamlar yapıyor yaniusmcsas' Alıntı:Sanki bu romda şarj dayanmıyor gibi ama hızı falan iyi ne yapsam bilemedi m
UtkuAblakTR' Alıntı:Kasma Sorunu 35mblık Güncellemede Gitti ^-^
mahir02' Alıntı:Cm yi öneririm 12.1 de finale yaklastiklari için stabil pil durumu stock kadar var sabah taktım akşama gez dolaş oyun oyna net 3g de şuan yüzde 15 kaldı cm13 yakın olduğu için 12.1 stabil yani no problem Gönül rahatlığıyla kurabilirsin sonuçta microsoft adamların peşinde düşmüş cyangenmodcularla anlaşmak için adamlar yapıyor yaniusmcsas' Alıntı:Sanki bu romda şarj dayanmıyor gibi ama hızı falan iyi ne yapsam bilemedi m
ashap' Alıntı:bu romlar aveayı kullanan teknosa hatlarıyla uyumsuz sadece arama mesaj calısıyor mobil veriye girdigim zaman sim kart yok yazıyor. bu sorunu nasıl çözücez stock romda böyle bir sıkıntım yok onceden vodafone kullanıyorum teknosa hattını desteklemiyor romlar
Operatör bilgi mesajı atsın .. Paket yükleme yapıyorlar öyle o yüzden dedim.ashap' Alıntı:Operatör ile alakası yok ama sadece custom romlarla ilgili bir sorun
DGumutalbagurt' Alıntı:fastboot unlock go yaptım bütün dosyalarım silindi lanet gelsin yaa hiç dikkatli okumamıştım şimdi baştan indir onca oyunu :
neyse root yaptım şuan sistem bilgisinde General Mobile yazısına uğraşıyorum iyi günler rom süper :rool:
EDİT
BOOTLOADER.ZİP failed diyor ne yapacağım
((Zip signature verification failed : 1)) kırmızı renkli yazıyordu ne yapayım
Driverları doğru kurun lütfen..misti' Alıntı:oomu kurdum ancak beğenmedim orjinal romunu yükleyemiyorum çünkü fastboot çalışmıyor okumuyor ne yapabilirim acil yardım edermisiniz