Haliltae' Alıntı:V2 nin v1 den farki nedir
ahmet18100' Alıntı:Romu yukledikten sonra ben root atmak istemyorm ama ordaki butun kisilestirmeleri yapabilecekmym durum cubugu tema vb rom uzerinden
ahmet18100' Alıntı:Peki kardesim eyvallah satbilmidir herhangi bir orme lasma yaparmi
mahir02' Alıntı:V2 kullanıyorum kaç gündür en iyisi Bu 6.0i da geldi mi tadından yenmez
mahir02' Alıntı:Bekliyoruz dört gözle aralıkta geleydi iyiydi wileyfox tan şaşmak yok istikrar inşallah devam eder @"Rygebin"
Hayır 2.ci link.DGumutalbagurt' Alıntı:yapmaya başladım driverleri kurdum romun inmesini bekliyorum şey soracağım alternatif 2. link mi oluyor yoksa 2.part gibi bişey mi ?
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Bekliyoruz dört gözle aralıkta geleydi iyiydi wileyfox tan şaşmak yok istikrar inşallah devam eder @"Rygebin"
Başta istikrar olacağını pek düşünmüyorum ama 15 Aralık çok önemli bir tarih benden buraya ipucu olsun .
evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Bekliyoruz dört gözle aralıkta geleydi iyiydi wileyfox tan şaşmak yok istikrar inşallah devam eder @"Rygebin"
Başta istikrar olacağını pek düşünmüyorum ama 15 Aralık çok önemli bir tarih benden buraya ipucu olsun .
Direk Wileyfox CyanogenOS'a geleceğini sanmıyorum 13'ün. Önce Mod 13 çıkar tahminen. Stabilleşince OS'ta uygulanır.