R
Rygebin
RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom
Bekliyoruz hocam . Bu romdan tam anlamıyla bir dönüşün nasıl olacağı hakkında bir fikriniz varmıdır.Şu an döndüm ama Cmw'den aldığım Kendi yedeğimle Geri döndüğümde açılışta çıkan General Mobile yazısı yerine linux penguen'i çıkmakta. Ayrıca güncelleme yapmaya kalktığımda da aynı penguen çıkmakta. Bu dosyaların yedekleri alınamamış bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır hocam?: Ya da splash.img dosyasının yedeğini alıp atarmısınız veya başka bir yedek te mi eksik bilgilendirirseniz teşekkürler
Hocam rom çalışıyor zaten telefonumuzda ne portu .Dr.Razor™' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Orochi™' Alıntı:elinize sağlık ancak
1. needrom linkini kaynak olarak ekleyip romu yandex vb bir siteye yükleyerek download linkini değiştirin
2. bu rom oynama yapılarak android one 4g uyarlandı diye belirtimiş ancak verilen linkteki rom Wileyfox Swift firmasına ait stock rom ???
zaten romuda paylaşan SoCr@Te needrom takılanların bildiği bir isim .
3. rom kurulumu için anlatımı detaylandırmanız hem sizin hem bizim hemde yükleyecekler için iyi olur.
Ddeiklerinizde haklısınız hocam o konuda bir hata etmişim. Yanlış anlamışım malesef . Yüklemesinde detaylı bir olay yok gibi duruyor çünkü needrom sayfasında romun oluşturulması hakkında detaylandırılmış. Yükleme hakkında ise gayet detaylı yazdığım düşünüyorum. Romu yandexe attım şimdi konuya ekleyeceğim.
Bu aksam zaman bulursam veri kaybetmeden cm12.1 yuklenmesini ve romun konusunu acacagim. Bu romu 4g icin portlamaya gerek yoktur.
Bekliyoruz hocam . Bu romdan tam anlamıyla bir dönüşün nasıl olacağı hakkında bir fikriniz varmıdır.Şu an döndüm ama Cmw'den aldığım Kendi yedeğimle Geri döndüğümde açılışta çıkan General Mobile yazısı yerine linux penguen'i çıkmakta. Ayrıca güncelleme yapmaya kalktığımda da aynı penguen çıkmakta. Bu dosyaların yedekleri alınamamış bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır hocam?: Ya da splash.img dosyasının yedeğini alıp atarmısınız veya başka bir yedek te mi eksik bilgilendirirseniz teşekkürler