atakan58' Alıntı:@Dr.Razor™ Yok hocam bildiğim kadarıyla. Zaten Cyanogen OS kullanıyor Stock olarak cihaz. "Yuphoria"
Dr.Razor™' Alıntı:Aranan kan bulundu. Hazır ben de 4g kullanıyorken bakalım nasılmış. Bu arada @"darx" seni gormezden geliyorum. Baska hesap acma.
Meta inf yok diyen arkadaslar; cm nin meta inf i ne gune duruyor.
Snap410 guzel bir cihaz bulalim da ben de port calismalarima baslayayim
FoggyFa' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Aranan kan bulundu. Hazır ben de 4g kullanıyorken bakalım nasılmış. Bu arada @"darx" seni gormezden geliyorum. Baska hesap acma.
yanliz abi CMnin meta infsi farkli
boyle cyanogenmod
releasekey
diye dosyalari falan var
darx' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Aranan kan bulundu. Hazır ben de 4g kullanıyorken bakalım nasılmış. Bu arada @"darx" seni gormezden geliyorum. Baska hesap acma.
Hiçbir zaman saklanmadım efendi gibi paylaşımlar yapıyorum.
Dr.Razor™' Alıntı:darx' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Aranan kan bulundu. Hazır ben de 4g kullanıyorken bakalım nasılmış. Bu arada @"darx" seni gormezden geliyorum. Baska hesap acma.
Hiçbir zaman saklanmadım efendi gibi paylaşımlar yapıyorum.
Allah'tan saklanmadın. Murat bey pardon hakan bey :utandim:
malatyaliburak' Alıntı:@Dr.Razor™ hocam sizde xperia serisi bi cihaz yokmuydu ?? eğer gm 4g yi kendiniz için aldıysanız bizlerde sevinelim
Rygebin' Alıntı:Herkese rica ederim hocalarım bu kadar yorum beklemiyordum kısa sürede . O yüzden fazla bakamadım. Yaptığın photoshopu değiştirmeniz iyi olmuş biraz acaleye gelmişti çünkü . Ben de Mete hocama teşekkürlerimi iletiyorum
atakan58' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Herkese rica ederim hocalarım bu kadar yorum beklemiyordum kısa sürede . O yüzden fazla bakamadım. Yaptığın photoshopu değiştirmeniz iyi olmuş biraz acaleye gelmişti çünkü . Ben de Mete hocama teşekkürlerimi iletiyorum
Aynen o nedenle el attım konuya opcorn:
tecnikadamoguz01' Alıntı:arkadaşlar telefon fastboot modunda kalıyor bir yardım etseniz