O eski romdu bu yenisi :emoji_slight_smile: Bir tane tek patch verdim. Mevcut romun yeni versiyonu olduğu için bu konu üzerine editledim boşa konu açmamak için.Hocam sadece bir tane mi patch dosyası var diğer sayfalarda patchleri kurun demişsiniz de
Hocam Bluetooth hala görmüyor başka cihazları bı de terminale ışık kapatma kodu yazınca ekran kapanıyor açılmıyor tableti yeniden baslatmam gerekyo ışıklar tekrar açılmış oluyorO eski romdu bu yenisi :emoji_slight_smile: Bir tane tek patch verdim. Mevcut romun yeni versiyonu olduğu için bu konu üzerine editledim boşa konu açmamak için.
Link verdim indirip wipe yapmadan kurun.Hocam Bluetooth hala görmüyor başka cihazları
Patchi verdim indirip kurabilirsiniz. Olmazsa belki eşleştirdiğiniz çihazda sorun vardır. Çünkü bu patch Bir önceki versiyonu fixliyordu bu romdada denemiştim fixlemişti ama sanırım eklememişim roma.Link verdim indirip wipe yapmadan kurun.
Hocam bi kac cihazda denedim gormuyo bi de terminale isik kapama kodu yazinca ekran kapanyo acilmiyo yeniden baslatma gerekyoLink verdim indirip wipe yapmadan kurun.
[doublepost=1498211559,1498210851][/doublepost]
Patchi verdim indirip kurabilirsiniz. Olmazsa belki eşleştirdiğiniz çihazda sorun vardır. Çünkü bu patch Bir önceki versiyonu fixliyordu bu romdada denemiştim fixlemişti ama sanırım eklememişim roma.
İsik kapatma kodunun benle bir ilgisi yok. O tamamen komut vrir rom 3.4.67 kernelli aynı kernel kapanmalı. Bu arada bt eşleşiyormu.Hocam bi kac cihazda denedim gormuyo bi de terminale isik kapama kodu yazinca ekran kapanyo acilmiyo yeniden baslatma gerekyo
Ben açtım 5.1 iğrenç oldu tablete 6.0.1 i bilmem. Bu arada sen tanıdıkmısın.Kadir flyme romlar acılmıyor portlanınca bu romu portlasam acılırmı
Flyme OS V5.1.7.25 for mt6582 ( 3.4.67 kernel)
Bt yi diger cihazdan eslestir dedigimde eslestirmeye basliyo ama bunun ekraninda hic bir sey gelmiyo eslesmiyoİsik kapatma kodunun benle bir ilgisi yok. O tamamen komut vrir rom 3.4.67 kernelli aynı kernel kapanmalı. Bu arada bt eşleşiyormu.
[doublepost=1498215490,1498215367][/doublepost]
Ben açtım 5.1 iğrenç oldu tablete 6.0.1 i bilmem. Bu arada sen tanıdıkmısın. :emoji_slight_smile:
Romu bastan kurup bt fixini flashladinixz mi?Bt yi diger cihazdan eslestir dedigimde eslestirmeye basliyo ama bunun ekraninda hic bir sey gelmiyo eslesmiyo
Bt fixini dun gormedim simdi gordum hocam bi flashliyim me zaman yuklediniz hocam o dosyayiRomu bastan kurup bt fixini flashladinixz mi?
Bir saat kadar oldu olursa bildirin lütfen!Bt fixini dun gormedim simdi gordum hocam bi flashliyim me zaman yuklediniz hocam o dosyayi
Vardır bugün görmüstüm sanki emin degilim ama.Oldu hocam teşekkürler hotspot ayarlari gorunmuyo ayrica hocam
Tanıdık degilimde rom portlamadan once sana bir danisim diyorum surada 1 ay anca oldu ben rom portlamaya baslayalı sen tecrubelisin ☺İsik kapatma kodunun benle bir ilgisi yok. O tamamen komut vrir rom 3.4.67 kernelli aynı kernel kapanmalı. Bu arada bt eşleşiyormu.
[doublepost=1498215490,1498215367][/doublepost]
Ben açtım 5.1 iğrenç oldu tablete 6.0.1 i bilmem. Bu arada sen tanıdıkmısın. :emoji_slight_smile:
İşe yarar ayrıca zaten ayarlanmış stocl rom var internet ayarı indir kurHocam bi de ben bunun build.prop dosyasindaki internet bilgilerini alip stock romdaki build.propa atsam ise yarar mi sadece internet yuzunden gectim bu roma youtuba girsin diye
İnternet ayarlarını kopyalayıp yapıştırdım olmadiİşe yarar ayrıca zaten ayarlanmış stocl rom var internet ayarı indir kur
Bende arkadaşıma aynısını yaptım olmadı. Stock romdaydi. Üstüne düşmedim. Bence sıfır kırılmış stock romu kur sonra build propa dns gir.İnternet ayarlarını kopyalayıp yapıştırdım olmadi
Download links logo sunun altındalar üç tane link var.Ben üyeyim ama link nerde