-ferhatGNY-
Kayıtlı Üye
Eyw saolasın..çözülür
[doublepost=1493398359,1493398323][/doublepost]
Eyw saolasın..çözülür
Eyw saolasın..çözülür
Eyw saolasın..çözülür
cm13 sürekli kullanılabilir bir rom değil bu rom ondan daha stabil hız konusunda haklı olabilirsiniz. Geliştirici seçenklerden bütün animasyonları kapatın. Ve cihazı kapatıp açın bende baya hızlandı.cihazda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz bide bana cm13 kadar stabil ve hızlı gelmedi birde sizce nougat ne zaman portlanır
[doublepost=1493567947,1493567914][/doublepost]cihazda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz bide bana cm13 kadar stabil ve hızlı gelmedi birde sizce nougat ne zaman portlanır
Romu baştan kur ayarlardan tuş kısayolları ile oynamış olabilirsin. Dikkatli kur pisman olma faydalamadım diyereis yaptım oldu ama ana ekran tusu ile kare seklindeki tus calismiyo ana ekrana basılı tutunca flaş açılıyo nasıl düzelir acil biraz
Miui 8 bir sürü test amaçlı portladım hiçbiirinde görmedim google hizmetlerinin hatalı olduğunu.Google pley hizmetleri çalışıyormu
mtk uygun kernel varsa elbette çalışmaya başlarız.Miui marshmallow portlanabilirmi yada flyme OS nougat çalışması varmı
Flyme hatalı ama denicem.Kardeş su romu portlayabilirmisin: [ROM] [MTK6592-82-72] FlymeOS-5.1.12.5R [Full Bugless]
[doublepost=1494446515,1494446277][/doublepost]Kernel uyumsuz olabilir ama ben denedim botta kaldı portlamayı
Güncellendi baştan hepsini indirin rom hariç saat yeni v1 de hatasız. Romu sıfırdan kurun. Her gün kuruyorum ben böyle bir hata alamadım hiç. Olursa yorumdan tekrar bildirin.Kardeşim V4 Performans ve LAG Fix'i yükledim, sürekli boot ekranı(mi yazısı) gelip gidiyor sistem açılmıyor sorun nedir?
Güncelleme: Yarım saat bu şekilde bekledikten sonra açıldı fakat ard arda android durdu, başlatıcı durdu, saat durdu gibi uyarılar geldi ve kapandı. Romu tekrar yükledim V4 patch'ı kurmadan kullanıyorum şuan. Düzeltmeni rica ediyorum. Birde alarmda sorun var alarm kurunca çalma vakti geldiğinde saat durdu diyor.
1 saat önce zaten yeni v1 i ve diğer tüm patchları kurdum v4'e gelince belirttiğim hatayı vermişti. v4'ü şimdi mi güncellediniz yoksa bir saat önce indirdiğim ile aynı mı? Aynı ise iki kere denemiştim olmadı v4'de sorun mevcut ya da yanlış kuruyorum. Tablette herşeyi silip romu, camuyu, bluetooth patchı ve v1-v2-v3-v4 patchları yükleyip direk reboot system yaptım yanlış mı?Güncellendi baştan hepsini indirin rom hariç saat yeni v1 de hatasız. Romu sıfırdan kurun. Her gün kuruyorum ben böyle bir hata alamadım hiç. Olursa yorumdan tekrar bildirin.
Baştan yaparmısınız? patchlerde sorun olması mümkün değil kendi flashladığım patch ler hergün resetleyip kuruyom rom kurulumu dikkatli okuyup yapın.1 saat önce zaten yeni v1 i ve diğer tüm patchları kurdum v4'e gelince belirttiğim hatayı vermişti. v4'ü şimdi mi güncellediniz yoksa bir saat önce indirdiğim ile aynı mı? Aynı ise iki kere denemiştim olmadı v4'de sorun mevcut ya da yanlış kuruyorum. Tablette herşeyi silip romu, camuyu, bluetooth patchı ve v1-v2-v3-v4 patchları yükleyip direk reboot system yaptım yanlış mı?
selam, bildirim ışığı çalışmıyor sanki, mavi ve beyaz ile denedim olmadı, bir de tablet açıkken şarj olurken orta tuş yanıp sönmüyor, ama tablet kapalıyken şarj olurken yanıp sönüyor