sonuçta romu hazırlayan içine istediği yazılımı koyar
Sonuçta silah zoruyla yükleyin demiyor kimse.
Ortada bir emek var saygı duyun en azından...
arkadaşlar tamam güzel bu romları kullanıyoruz da güvenlik açısından bu romlar ne durumda? kullandığım birçok banka uygulaması var.
Silah zoruyla rom kurun demiyoruz burada değil mi? İsteyen kurar isteyen kurmaz. En altta device tree, kernel ve vendoru verdim. Güvenmeyen kurmasın. İşim gücüm yokmuş gibi bir de güvenlik takıntılı insanlarla uğraşamam.
Bence kurmayın hocam ne olacağı belli olmaz.
Silah zoruyla rom kurun demiyoruz burada değil mi? İsteyen kurar isteyen kurmaz. En altta device tree, kernel ve vendoru verdim. Güvenmeyen kurmasın. İşim gücüm yokmuş gibi bir de güvenlik takıntılı insanlarla uğraşamam.
Kimseden gizli saklımız yok. Cihazla ilgili tarafımızca hazırlanan kaynaklar github linki ile konuda yer alıyor.
Root atıp da custom rom yükleyenler, aman kredi kartım bilgilerim çalınır diyorsa 3310 kullansınlar başka çareleri yok Boş işler bunlar arkadaşlar. Kimsenin bir şeyini çalmaya niyetimiz yok. Kimsenin de bir şeyini çaldığımız yok. Biz çalsak çalsak ancak sevdiğimiz kızın kalbini çalarız.
Çünkü gelse bile değişen çok bir şey olmayacak. DU geliştirmesi Android O çıkana kadar durdu.güncelleme neden gelmiyor acaba ?
Zorunlu değil, ayriyeten İddaa sahibinin doğru söylediğini nereden biliyorsun?
birde yansıtma olayı çözülse iyi olacak stock romda hiç görmüyor rom tınca görüyor tam baglanacakken kapanıyor sadece birkere görüntü aldım oda 2 saniye sürdü hemen kapandıÇünkü gelse bile değişen çok bir şey olmayacak. DU geliştirmesi Android O çıkana kadar durdu.
Google onu kasten bozdu Nougat ile. Chromecast satmak için.birde yansıtma olayı çözülse iyi olacak stock romda hiç görmüyor rom tınca görüyor tam baglanacakken kapanıyor sadece birkere görüntü aldım oda 2 saniye sürdü hemen kapandı
Neden böyle düşünüyorsun neyini beğenmedin?Bugun bu romu denedim crdroidin yanından bile gecemez fikrimi soyliim dedim hemen crdroide dondum. Emegi gecenlerin eline saglık