Oto güncelleme yok hocam sen indirip flaslican direk o şekilde takibini yapmak en sonki güncelleme ayın 5 sine ait onu inidir flaslaYav hocam bu romun guncelleme kismi nerde ya 2 gundur ariyorum...
[doublepost=1496818090,1496818015][/doublepost]Yav hocam bu romun güncelleme kısmı nerde ya 2 gündür arıyorum...
birşey sormak istiyorum şimdi ben bu romu kullanıyorum içine yükledigim apk ları yedek alabilirmiyim tekrar yükleyince romu o yeedegi kurunca bu apklar gelirmi ? öyle birşey varmı ?
Oto guncelleme neden yok usta ben herzaman siteye girip kontrol edememkiOto güncelleme yok hocam sen indirip flaslican direk o şekilde takibini yapmak en sonki güncelleme ayın 5 sine ait onu inidir flasla
OTA istiyorsan RR kullan. Şu sorun var bu var dersende STOCK rom kullan.Oto guncelleme neden yok usta ben herzaman siteye girip kontrol edememki
Hocam bide bu pil durumunu biraz daha iyi hale getirebilirsen ve ram kullaniminiTekrar ben :emoji_grinning:
OTA Hakkında:
Arkadaşlar daha önce açıklamıştım. ROMa OTA eklemek için DU ekibinde olmam lazım, bu da zor. OTA olmasa bile ilk mesajda verdiğim ROM indirme linkini kontrol edin. Verdiğim linkteki klasörde bu ROMun tüm güncellemeleri mevcut. Son çıkanı indirin ve TWRP üzerinden sıfırlama yapmadan kurun. Uygulamalarınız silinmeyecek. OTA'nın yaptığı da bu zaten. OTA'ya gerek kalmadan kendi işinizi kendiniz görebilirsiniz.
Kamera Kırpması Hakkında:
Telefonumu babamla değiştirdim yaklaşık 3 ay önce, bu yüzden ROMu test edemiyorum kendi telefonumda. Kullanan arkadaşlar farklı kamera uygulamaları yükleyerek çözmüşler. Sonraki güncelleme ile ROMdaki kamera uygulamasını değiştireceğim, yükleyip sonuçları yazarsanız makbule geçer.
Tema Hakkında:
ROMda OMS desteği var. Yani Google Play'den substratum indirip substratum temalarını kurabilirsiniz.
Vendor Hakkında:
Konuda verdiğim vendoru kurun yoksa şebeke olmayacaktır ROMda. Önemli
Farklı bir sorun yaşayan varsa konuya yorum olarak yazsın, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
ROM guzel akici hocam eline saglik bi sıkıntısını göremedim ben kamera kırpması dısında en iyi costum rom Dirty Unicorns ☺
[doublepost=1496911230,1496910504][/doublepost]
Hocam bide bu pil durumunu biraz daha iyi hale getirebilirsen ve ram kullanimini
bir de şu yansıtma olayı varya bu rom ile yansıtma yapabilirmiyim yoksa gene googlenin zımpırtısını alıpmı kullanıcaz ?
Usta ROM u gelistirmek icin ne kullaniyorsun
Onu sormadim program olarak yaniTelefon
Chromecast cihazıyla yapııyor gm 5 pluslarda bu mecburuyet gelmiş ne alakaysa diger cihazlar ile eşleşmiyor görmüyor bileYansıtmayı googleın hangi zımbırtısayla yapıyorsun soylersen bende faydalaniim bi turlu yapamadım 7.1.1 de
Kardes sen yapabildinmi peki?Chromecast cihazıyla yapııyor gm 5 pluslarda bu mecburuyet gelmiş ne alakaysa diger cihazlar ile eşleşmiyor görmüyor bile
Google cihazı olmadan olmuyor arkadasta var Google cihazı onunla yaptım oluyorKardes sen yapabildinmi peki?
Cihazmı almamız lazım?
Yok abi denemedigim kalmadı lg tvye atmaya calısıyorum tvyi goruyor gibi oluyor baglan diyorum tv kayboluyor. Bi anlatsan hayrına nasıl yaptın?
LG Tv Plus uygulaması ile yapabilirsinKardes sen yapabildinmi peki?
Cihazmı almamız lazım?
Yok abi denemedigim kalmadı lg tvye atmaya calısıyorum tvyi goruyor gibi oluyor baglan diyorum tv kayboluyor. Bi anlatsan hayrına nasıl yaptın?