1- Substratum@TheNexus Rom Çok Güzel Kardeşim Olması Gerekkenler bence benim görüşüm sende bi bak istersen
1- Tema Destegi
2- Google Uygumaları Romda olmali.
playdan substratum indirebilirsin@TheNexus Rom Çok Güzel Kardeşim Olması Gerekkenler bence benim görüşüm sende bi bak istersen
1- Tema Destegi
2- Google Uygumaları Romda olmali.
parasını verip aldım aman arada kaynamayalım@sedat_60 uyarıyorum. Forumda warez icerikve warez içerik hakkında konuşmak yasak. Bir de kavga çıkaracak mesajlar atmayın.
@fatihcray Lucky Patcher silin. Substratum lucky patcher varken çalışmaz.
Warez tema konusunu kapatın aksi halde bir ban yaklaşıyor efendim.
parasını verip aldım :emoji_grinning: aman arada kaynamayalım :emoji_grinning:
dikey uygulama menüsü değişmiyor + uygulama butonu gelmiyor bu sorun substuratum ile alakalı değil: Rom ile hiç alakası yok. Uygulama menüsünden kastınız nedir acaba merak ettim ?Substratum ile tema uyguluyorum ama dikey uygulama menüsü değişmiyor + uygulama butonu gelmiyor aynı yukarı kaydırma ile uygulama menüsüne geliyor bu nedenle temaları iade ettim bu arada lucky pacther baska bişey icin indirdim temaların alınma mailleri ve iade maillerinizi ekleyebilirim Google Play'den gelen
Yorumlara baksanız bir sorun olmadığını görürsünüz.Hocam bu ROM stabilmi kronik bir sorunu varmi ? Yada calismayan aksami felan varmi
Substratum ile tema uyguluyorum ama dikey uygulama menüsü değişmiyor + uygulama butonu gelmiyor aynı yukarı kaydırma ile uygulama menüsüne geliyor bu nedenle temaları iade ettim bu arada lucky pacther baska bişey icin indirdim temaların alınma mailleri ve iade maillerinizi ekleyebilirim Google Play'den gelen
Bende LineageOMS 14.1 ROM yüklü bunun için bi tema felan varmı sistemin içinde ben göremedim ustadikey uygulama menüsü değişmiyor + uygulama butonu gelmiyor bu sorun substuratum ile alakalı değil: Rom ile hiç alakası yok. Uygulama menüsünden kastınız nedir acaba merak ettim ?
[doublepost=1496668004,1496667500][/doublepost]
Yorumlara baksanız bir sorun olmadığını görürsünüz.
Hocam bu ekran suresini nasil aldin ve hangi temayi kullaniyorsun bana aciklayabilirmisin